Ristinkappeli

Luminen piha, beige tiilirakennus, etuovi, jonka päällä katos.

Rauhankatu 4 b, 80100 Joensuu

Huomaa poikkevat liikennejärjestelyt Joensuun hautausmaalla vuonna 2023

HUOM! Joensuun hautausmaan toimisto- ja huoltorakennusten rakennusurakka sekä samanaikainen kadunrakennustyö Rauhankadun ja Koulukadun risteyksessä aiheuttavat poikkeavia liikennejärjestelyitä vuoden 2023 aikana. Liikenne- ja kulkujärjestelyt muuttuvat alueella töiden etenemisen mukaan ja alueen opasteisiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Huomioitavaa on, että Rauhankadun varrella sijaitsevat parkkipaikat eivät ole käytössä. Hautausmaan parkkipaikat sijaitsevat Ristinkappelilla ja Ristinkappelille vievän tien varrella. 

Ristinkappelille tullaan kulkemaan rakennustöiden aikana Koulukadun ja Rauhankadun risteyksen tilapäisestä kiertoliittymästä Vanamokadun kohdalta.

Tilan käyttö

Kappelin pienessä salissa on istumapaikkoja 24:lle hengelle, isossa tilaa on 140:lle hengelle. Tilassa on käytössä urut ja äänentoistojärjestelmä.

Tilavarauksista hautaukseen liittyen sovitaan hautausmaan toimiston kautta, avoinna ma-to klo 8.30-15 sekä pe klo 8.30-14, puh. 013 2635 573, Rauhankatu 4. Muut tilavaraukset sovitaan seurakuntatoimistojen kautta.

Ristinkappeli on toinen Joensuun hautausmaalla sijaitsevista luterilaisen kirkon kappeleista. Se on valmistunut vuonna 1989 ja sen yhteydessä sijaitsee myös Joensuun krematorio.

Rakennuksessa on sekä pieni että iso kappelisali. Ristinkappelille ajetaan Rauhankadulta Koulukadun puoleisesta liittymästä.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc