Rantakylän seurakunta

"Kaikella on määrähetkensä, aikansa joka asialla taivaan alla." (Saarn.3:1)

Saarnaajan kirjan kolmas luku muistuttaa meitä siitä, että kaikki ajallinen on rajallista. Vuoden vaihtuessa ja uuden alkaessa mietimme kulunutta ja suunnittelemme tulevaa. Millainen vuosi 2020 oli? Millainen vuodesta 2021 tulee? Ymmärrämme, että kaikki se, mitä suunnittelemme ei välttämättä toteudu. Näin on ollut aina, mutta kuluneina kuukausina epävarmuus tulevan suhteen on korostunut. Milloin pääsemme jälleen kokoontumaan yhteen? Milloin Saarnaajan kirjankin mainitsema "aika olla erossa" päättyy?

Me emme tiedä aikoja, emmekä hetkiä - ne tietää Luoja yksin. Rukoilemme, että voisimme pian jälleen kokoontua yhteiseen messuun. Mutta rukoilemme myös kestävyyttä, viisautta ja voimia kulkea tulevaan, josta emme vielä voi kaikkea tietää. Jumala on luvannut meidän kanssamme joka päivä, kaikkina aikoina, tänään ja huomenna. Jumalan lähellä on aina toivoa. Kristuksen valo johdattakoon askeleitamme tänäkin vuonna!

Seurakunnantoimisto
Rantakylänkatu 2 A, 80160 Joensuu
avoinna ma-pe klo 9-12
rantakylan.seurakunta@evl.fi
Seurakunnantoimisto on avoinna pääsääntöisesti lähipalveluna. Mikäli haluat varmistaa lähipalvelun, varaa aika etukäteen puhelimitse.

Seurakuntasihteeri Niina Komulainen

Kirkkoherra Ari Autio