Rantakylän seurakunta

”Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen.”

Luonto pukeutuu kesäksi juhla-asuun. Suven valo, lämpö ja tuoksu ovat suloisia. Meitä ympäröi luomisen kauneus.

Juhlan aiheita onkin runsaasti: koulun päätös, seurakunnan synttärit helluntaina, rippijuhlat - jopa kesähäät. Luomakunnan juhlakattaus luo jo itsessään kauniit puitteet kohtaamisille. Toisten muistaminen ja yhdessä vietetty aika rohkaisevat katsomaan luottavaisesti tulevaisuuteen. Tänäkin kesänä toivotetaan paljon onnea ja pyydetään Jumalan siunausta.

Kesän juhlaa ovat myös uimareissu, pyöräretki jäätelökioskille tai itse kerätty kukkakimppu.

”Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon, se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon.”

Virsi 571:1

Seurakunnantoimisto
Rantakylänkatu 2 A, 80160 Joensuu
avoinna ma-pe klo 9-12
rantakylan.seurakunta@evl.fi
Seurakunnantoimisto palvelee pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Mikäli haluat varmistaa lähipalvelun, varaa aika etukäteen puhelimitse.

Seurakuntasihteeri Niina Komulainen

Kirkkoherra Ari Autio