Rantakylän seurakunta

Kesällä juhlitaan!

Kevät ja kesä ovat monella tavalla juhlan aikaa. Luonto herää kesäiseen loistoonsa, oikeaan juhlapukuun, pitkän ja lumisen talven jälkeen. Monissa kodeissa juhlitaan heti kesän alussa valmistujaisjuhlien merkeissä. Seurakunnissakin tapahtuu kesällä. Nuoret saapuvat kesän rippileireille. Rippileirit eivät ole menettäneet suosiotaan, vaan yhä moni nuori tahtoo kokea rippileirin kavereidensa kanssa. Rippileireillä opitaan kristinuskon perusasioita ja koetaan yhteisiä mukavia hetkiä laulun, leikin ja muun ohjelman parissa. Rippikoulu huipentuu konfirmaatioon, yhteiseen juhlaa, jossa nuoret saavat olla keskiössä.

Joensuussa on myös Herättäjäjuhlat Kerubi Stadionilla 1.-3.7.2022. Juhlan aihetta siis riittää tänä kesänä. Herättäjäjuhlien tunnus on tällä kertaa: Lohduksi toisillemme. Arki on monilla ihmisillä vaativaa ja kovaa. Ihmissuhteissamme voimme kuitenkin olla jokainen lohtuna toisillemme. Voimme olla kannustamassa ja tukemassa toisiamme. Rohkaisevat kohtaamiset ihmisten kanssa kannattelevat ja tekevät arjesta juhlan. Herättäjäjuhlat ovat yhteinen ponnistus. Talkoolaisia tarvitaan paljon mukaan, jotta juhlat onnistuisivat. Kesällä siis juhlamielellä mukaan talkoisiin ja vieraaksi Joensuun Herättäjäjuhlille!

Seurakuntatoimisto
Rantakylänkatu 2 A, 80160 Joensuu
avoinna ma-pe klo 9-12
rantakylan.seurakunta@evl.fi
Seurakuntatoimisto palvelee pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Mikäli haluat varmistaa lähipalvelun, varaa aika etukäteen puhelimitse.

Seurakuntasihteeri Niina Komulainen

Kirkkoherra Ari Autio