Rantakylän seurakunta

Luoja varjelkoon!

"Varjelkoon!" huudahdus tuo helposti mieleen tilanteen, jossa olemme kaivanneet suojelusenkeliä. Samalla se kertoo rohkeudesta turvata Jumalan huolenpitoon ja lienee yksi maailman nopeimmista rukouksista.

Mikkelinpäivä aloittaa toden teolla syksyn. Pyhäpäivän aiheena ovat enkelit ja lapset. Päivän viesti on rohkaiseva ja kantaa meitä lokakuun pimenevien iltojen keskellä. Aiheeseen sopivan Maan korvessa -virren kertosäkeessäkin lauletaan: "vaan ihana enkeli vieressä käy, vaan ihana enkeli vieressä käy." (virsi 971)

Meistä jokainen voi olla Jumalan pieni enkeli omalla paikallaan, rohkaista ja varjella arjen keskellä.

Luoja enkeleineen meitä varjelkoon - ja muistetaan käyttää heijastinta!

Seurakuntatoimisto
Rantakylänkatu 2 A, 80160 Joensuu
avoinna ma-pe klo 9-12
rantakylan.seurakunta@evl.fi
Seurakuntatoimisto palvelee pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Mikäli haluat varmistaa lähipalvelun, varaa aika etukäteen puhelimitse.

Seurakuntasihteeri Niina Komulainen

Kirkkoherra Ari Autio