Yhteinen kirkkovaltuusto

Seurakuntayhtymässä tärkeimmät päätökset tekee seurakuntavaaleille valittu yhteinen kirkkovaltuusto. Kirkkovaltuustossa on luottamushenkilöitä kaikista seurakuntayhtymän seurakunnista. Valittujen jäsenten määrän määrittelee seurakunnan jäsenmäärä.

Yhteinen kirkkovaltuusto päättää yhtymän talousarviosta, kirkollisveron suuruudesta, rakennushankkeista ja suurimmista avustuksista. Lisäksi se jakaa seurakuntatyöhön käytettävät varat seurakuntien kesken.

Yhteisen kirkkovaltuuston kokoonpano vuosina 2019-2022

Puheenjohtajat

• puheenjohtaja Matti Ketonen, puh. 050  3878 373, matti.ketonen@fimnet.fi
  • varapuheenjohtaja Topi Linjama, puh. 045 1385 789, linjama@gmail.com

Jäsenet

Enon seurakunta, 5 jäsentä

• Salme Eskelinen, Merja-Leena Määttälä, Pauli Tahvanainen, Ville Toivanen, Aija Vartiainen.

Joensuun seurakunta, 14 jäsentä

• Jaana Ihme, Merja Karvinen, Jarkko Kemppi, Iris Leppänen, Topi Linjama, Juho-Petteri Malinen, Jaana Minkkinen, Henrik Mäki, Asko Puhakka, Arja Puoskari, Janne Riiheläinen, Tiina Sotkasiira, Essi Taivaloja, Anja Tanskanen.

Pielisensuun seurakunta, 12 jäsentä

• Pekka Auvinen, Saga Boberg, Päivi Eteläpää, Eila Heinonen, Matti Ketonen, Leena Kokkonen, Matti Kosonen, Kaija Majoinen, Päivi Paavilainen, Heikki Reijonen, Samuli Riikonen, Anton Sutinen.

Pyhäselän seurakunta, 6 jäsentä

• Antti Lempinen, Mari Puustinen, Marja-Leena Räsänen, Virva Tiitinen, Maija Törmänen, Eira Väänänen.

Rantakylän seurakunta, 10 jäsentä

• Helena Hulmi, Petri Hämäläinen, Jari Juvonen, Reijo Karjunen, Outi Kärnä, Inari Malinen, Mari Matikainen, Hannu Mustakallio, Siru Niemeläinen, Eija Nummela.

Vaara-Karjalan seurakunta, 4 jäsentä

• Anne Meriläinen, Mirja Röning, Eino Sagulin, Eevi Väistö.