Joensuun seurakuntakeskus

Kesäinen kuva, jossa autotie etualalla, pieni puistoalue nurmineen ja koivupuineen sekä jalankulkuväylä. Näiden takana rakennus, jonka oikeanpuoleinen osa harmaata betonielementtiä. Seinässä kolme pyöreää ikkunaa ja risti sekä sisäänkäyntikatos. Vasemmanpuoleinen laatikkomainen rakennus, joka pinnoitettu valkoiseksi, ruskeita puuosia ja rimoitusta alaosan ikkunoiden edessä.

Kirkkokatu 28, 80100 Joensuu

Tilojen käyttö

Seurakuntakeskuksella on useita tiloja, jotka soveltuvat niin kokouksien järjestämiseen kuin perhejuhlien pitopaikoiksi.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakuntatoimiston kautta, avoinna ma-pe klo 9-12, puhelinnumero 013 2635 363, Kirkkokatu 28.

Joensuun ruutukaava-alueella sijaitsevan seurakuntakeskuksen uudisosasta löytyvät Joensuun seurakunnan lasten ja nuorten kerhotilat sekä suuri ja pieni seurakuntasali. Vanhemmassa osassa on kokous- ja juhlatilojen lisäksi toiminnallisia tiloja talon kellarikerroksessa.

Rakennuksesta löytyvät Joensuun seurakunnan työntekijöiden toimistotilat, seurakunnantoimisto sekä diakoniatoimisto. Lisäksi siellä sijaitsee seurakuntayhtymän palvelupisteet, hallinto- ja taloustoimistot sekä kiinteistötoimisto, tietohallinto ja viestintäyksikkö.

Tiloista löytyy sydäniskuri eli defibrillaattori.

Sydäniskuri Sydäniskuri
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Hissi Hissi
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Myymälä Myymälä
Neuvonta Neuvonta
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc