Joensuun seurakuntakeskus

Kirkkokatu 28 , 80100 Joensuu

Kesäinen kuva, jossa autotie etualalla, pieni puistoalue nurmineen ja koivupuineen sekä jalankulkuväylä. Näiden takana rakennus, jonka oikeanpuoleinen osa harmaata betonielementtiä. Seinässä kolme pyöreää ikkunaa ja risti sekä sisäänkäyntikatos. Vasemmanpuoleinen laatikkomainen rakennus, joka pinnoitettu valkoiseksi, ruskeita puuosia ja rimoitusta alaosan ikkunoiden edessä.

Joensuun ruutukaava-alueella sijaitsevan seurakuntakeskuksen uudisosasta löytyvät Joensuun seurakunnan lasten ja nuorten kerhotilat sekä suuri ja pieni seurakuntasali. Vanhemmassa osassa on kokous- ja juhlatilojen lisäksi toiminnallisia tiloja talon kellarikerroksessa.

Rakennuksesta löytyvät Joensuun seurakunnan työntekijöiden toimistotilat, seurakunnantoimisto sekä diakoniatoimisto. Lisäksi siellä sijaitsee seurakuntayhtymän palvelupisteet, keskusrekisteri, hallinto- ja taloustoimistot sekä kiinteistötoimisto, tietohallinto ja viestintäyksikkö.

Tiloista löytyy sydäniskuri eli defibrillaattori.

Tilojen käyttö

Seurakuntakeskuksella on useita tiloja, jotka soveltuvat niin kokouksien järjestämiseen kuin perhejuhlien pitopaikoiksi.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakunnantoimiston kautta, avoinna ma-pe klo 9-12, puhelinnumero 013 2635 363, Kirkkokatu 2.

Lastenhoitohuone
Myymälä