Oppilaitos- ja erityisnuorisotyö

Oppilaitostyö tuo papin osaksi opiskelija- ja työyhteisöä. He toimivat keskustelukumppaneina ja rinnalla kulkijoina katsomuksestasi riippumatta. Voit tavata heitä oppilaitoksissa tai sopia kahdenkeskisestä keskustelusta.

Oppilaitostyö ylläpitää ja edistää omalta osaltaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja yhteisöllisyyden toteutumista oppilaitosympäristössä. Opiskelijoiden lisäksi pappi on myös yhteistyöyhteisönsä henkilöstön käytössä.

Pappi tavattavissa

  • Päivystys on muuttunut etäpäivystykseksi koronavirustilanteen ajaksi.

  • Tiina Belov (Itä-Suomen yliopisto), tapaamisaikojen sopiminen puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Muistathan jättää omat yhteystietosi ottaessasi yhteyttä sähköpostilla ja tekstiviestillä.

  • Markku Fräntilä (Riveria ja Karelia AMK), tavoitettavissa sähköpostilla, puhelimitse sekä teksti- ja whatsapp-viestillä.

Erityisnuorisotyö

Seurakuntien yhteinen erityisnuorisotyötyössä toimitaan erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja perheiden kanssa. Tarkoituksena on välittää toivoa vaikeuksiin joutuneiden nuorten keskuudessa sekä ennaltaehkäistä nuorten ajatumista ongelmatilanteisiin.

Tutustu toimintaan tarkemmin tästä linkistä.

Ota yhteyttä

oppilaitospappi
Joensuun seurakuntayhtymä
Penttilänkatu 1 E
80220 Joensuu

Yliopistoyhteistyö, työnohjaus

oppilaitospappi
Joensuun seurakuntayhtymä
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Ammattioppilaitokset ja ammattikorkeakoulut

erityisnuorisotyönohjaaja
Joensuun seurakuntayhtymä
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Palveluoperaatio Saapas, Moottoripaja