Pyhäselän seurakuntatalo

Hammaslahdentie 76 , 80200 Hammaslahti

Kesäinen kuva, etualalla punaisella laatoituksella oleva piha-alue, sen takana matala vaalea rakennus, jossa pitkä rakennuksenmyötäinen katos, jota tukevat tummat vinopalkit. Ihmisiä kävelemässä kohti takana näkyvää kirkkorakennusta.

Pyhäselän kirkon välittömässä läheisyydessä sijaitseva seurakuntatalo valmistui vuonna 2010. Sen toimitilat palvelevat monipuolisesti seurakunnan tarpeita. Rakennuksesta löytyvät seurakuntasali ja kahvio keittiöalueineen sekä seurakunnantoimisto, kerhotiloja, diakonian vastaanotto sekä työntekijöiden työhuoneet.

Tilan käyttö

Seurakuntasaliin mahtuu 100 henkilöä, tilassa käytössä oleva astiasto on mitoitettu samalla henkilömäärälle. Tilasta löytyy piano sekä äänentoistojärjestelmä ja siellä on videotykin ja langattoman verkkoyhteyden käyttömahdollisuus.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakunnantoimiston kautta, avoinna ma-pe klo 9-12, puhelinnumero 013 741047, Hammaslahdentie 76.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi