Tietosuoja

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän keskusrekisterissä sekä seurakunnantoimistoissa.

Oheisilla lomakkeilla on mahdollista mm. pyytää itseään koskevia tietoja sekä tietoa niiden käsittelystä. Lomakkeita on saatavissa myös seurakunnantoimistoista sekä keskusrekisteristä, joihin lomake tulee myös palauttaa.

Lomakkeet ovat pdf-muodossa, voit tallentaa lomakkeen ensin omiin tiedostoihisi ja täyttää sen omalta osaltasi, jonka jälkeen toimitat tulostetun ja allekirjoitetun version joko seurakunnantoimistoon tai keskusrekisteriin.