Toimintaa ja tapaamispaikkoja lapsille ja lapsiperheille

Voimassa olevien rajoitusten vuoksi muu varhaiskasvatuksen toiminta on tauolla paitsi koululaisten iltapäiväkerhot.
Joensuun evl. lut seurakunnan varhaiskasvatuksen facebook-sivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä voit seurata videoituja perhekerhoja ja muskareita.
Lisäksi Kirkon naperot-instagram tililläLinkki avautuu uudessa välilehdessä on tunnelmakuvia lasten toiminnasta.

Elämä lasten kanssa on rikasta, monipuolista ja yllätyksiä täynnä. Seurakunnan lapsi- ja perhetyö jakaa lasten kasvatusvastuuta kulkemalla teidän kasvattajien rinnalla.

Pidämme Joensuun seurakunnassa perhekerhoja, joissa vanhemmilla on mahdollisuus tutustua toisiin vanhempiin ja saada tukea vanhempana olemiseen. Ensimmäistä lastaan hoitaville meiltä löytyy oma kohtaamispaikka, Ekavauvakerho.

Alle kouluikäisille lapsille järjestämme säännöllistä, maksutonta päiväkerhotoimintaa. Lapsilla on mahdollisuus osallistua myös muskaritoimintaamme. Kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti järjestämme koululaisten iltapäiväkerhoja. Alkukesästä järjestämme kouluikäisten kesäkerhoja.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Joensuun seurakunta