Muskari

HUOM! Korona-rajoitusten vuoksi toiminnoissa muutoksia. Seuraa tiedotusta Korona-info -sivulta.

Kirkkomuskareissa lapset pääsevät laulamaan ja musisoimaan yhdessä aikuisten kanssa. Muskareissa tutustutaan lastenlauluihin, lasten hengellisiin lauluihin ja lastenvirsiin, ohjelmisto seuraa vuodenaikoja ja kirkkovuotta. Myös rooli- ja liikuntaleikit sekä rytmisoittimet ovat käytössä.

Toiminta on maksutonta ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin muskareihin elokuussa (1.-30.8.2020). Vapaita paikkoja voi tiedustella varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Muskariajat ja -paikat

Kirkkomuskarin perheryhmät alkavat syksyllä viikolla 35 ja päättyvät keväällä viikolla 20. Kysy vapaita paikkoja muskariin varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta