Muskarissa lauletaan ja soitetaan yhdessä

Kirkkomuskarissa soitetaan, lauletaan, liikutaan, rytmitellään, lorutellaan ja kuuunnellaan yhdessä. Tutustumme niin lasten virsiin, hengellisiin lauluihin kuin muuhun lastemusiikkiin. Tärkeintä on musiikin kokemisen ja tekemisen ilo eikä muskarissa tarvita erityisiä laulu- tai soittotaitoja.

Muskarit alkavat syksyllä 2021 viikolla 35 ja syyskausi päättyy viikolla 49.
Viikolla 42 muskariryhmät eivät kokoonnu syyslomaviikon takia.

Toiminta on maksutonta ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin muskareihin elokuussa (1.-23.8.2021). Ilmoittaudu muskariin tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Muskariajat ja -paikat

Kirkkomuskarin perheryhmät alkavat syksyllä viikolla 35 ja päättyvät keväällä viikolla 20. Kysy vapaita paikkoja muskariin varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

vauva istuu matolla ja pitää toisessa kädessään mallettia. Vauvan vieressä matolla on tamburiini ja ksylofoni.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta