Muskarissa lauletaan ja soitetaan yhdessä

Kirkkomuskarissa soitetaan, lauletaan, liikutaan, rytmitellään, lorutellaan ja kuuunnellaan yhdessä. Tutustumme niin lasten virsiin, hengellisiin lauluihin kuin muuhun lastemusiikkiin. Tärkeintä on musiikin kokemisen ja tekemisen ilo eikä muskarissa tarvita erityisiä laulu- tai soittotaitoja.

Toiminta on maksutonta ja edellyttää ennakkoilmoittautumista.
Ilmoittaudu mukaan muskarin lukukaudelle 2022-2023 täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Ilmoittautuminen on auki 26.8. asti. Sen jälkeen vapaita paikkoja muskariin voi kysellä varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Muskarien syyskausi alkaa viikolla 35.
Viikolla 42 muskariryhmät eivät kokoonnu syyslomaviikon takia. Muskarien päätöskerralla 8.12. kaikki muskariryhmät kokoontuvat poikkeuksellisesti illalla klo 17-19 pikkujoulujen merkeissä.

Muskareita vetävät kanttorit Janne Piipponen ja Hannele Sorvari sekä varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Karvinen.

Muskariajat ja -paikat

vauva istuu matolla ja pitää toisessa kädessään mallettia. Vauvan vieressä matolla on tamburiini ja ksylofoni.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta