Muskarissa lauletaan ja soitetaan yhdessä

Kirkkomuskarissa soitetaan, lauletaan, liikutaan, rytmitellään, lorutellaan ja kuuunnellaan yhdessä. Tutustumme niin lasten virsiin, hengellisiin lauluihin kuin muuhun lastemusiikkiin. Tärkeintä on musiikin kokemisen ja tekemisen ilo eikä muskarissa tarvita erityisiä laulu- tai soittotaitoja.

Toiminta on maksutonta ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Vapaita paikkoja muskariin voi kysellä Lauralta.

Muskarien kevätkausi alkaa viikolla 3 ja muskarit päättyvät toukokuussa viikolla 19. Lisäksi viikolla 20 vietetään muskariryhmien yhteistä kevätjuhlaa (päivämäärä tarkentuu myöhemmin).

Muskareita vetävät kanttorit Janne Piipponen ja Hannele Sorvari sekä varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Karvinen.

Muskariajat ja -paikat

vauva istuu matolla ja pitää toisessa kädessään mallettia. Vauvan vieressä matolla on tamburiini ja ksylofoni.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta