Hukanhaudan seurakuntatalo

Kesäinen kuva, jossa pensain reunustettu, laatoitettu kulkuväylä alittaa punatiilisen pylväikön, jossa valkoinen yläosa ja risti katolla. Takana punatiilinen yksikerroksinen rakennus, jossa valkoisin kehystettyjä ovia ja ikkunoita sekä katolla korotettu kattoikkunoiden osa, taustalla puiden latvoja.

Lonikintie 18, 80230 Joensuu

Tilan käyttö

Seurakuntasalissa on 100 istumapaikkaa ja siihen yhdistettävässä kahviossa on tilaa 40 hengelle. Käyttöastiasto on 90 hengelle. Salissa on piano ja äänentoistolaitteet. Myös erikseen asennettavan videotykin käyttö on mahdollista.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakuntatoimiston kautta, avoinna ma-pe klo 9-12, puhelinnumero 013 2635 407, Huvilakatu 8 b.

Erkki Helasvuon suunnittelema seurakuntatalo valmistui vuonna 1987. Rakennuksessa, joka sijaitsee asuinalueen keskellä, on seurakuntasali, kahvio ja keittiö, kahden diakonin vastaanottotilat sekä kerhotilat. Talon yhteydessä on myös asuinhuoneisto. Seurakuntasalissa on taiteilija Pirkko Hammarbergin pellavasta ja silkistä valmistama kuvakudosteos Aarrekivet.

Seurakuntasalia ja kahviotilaa voi varata perhejuhlia varten.

Sydäniskuri Sydäniskuri
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc