Toimintaa ja tapaamispaikkoja lapsille ja lapsiperheille

Elämä lasten kanssa on rikasta, monipuolista ja yllätyksiä täynnä. Seurakunnan lapsi- ja perhetyö jakaa lasten kasvatusvastuuta kulkemalla teidän kasvattajien rinnalla.

Pidämme Pyhäselän seurakunnassa perhekerhoja, joissa vanhemmilla on mahdollisuus tutustua toisiin vanhempiin ja saada tukea vanhempana olemiseen. Ensimmäistä lastaan hoitaville meiltä löytyy oma kohtaamispaikka, Ekavauvakerho. Tapaamme teitä iltaisinkin, kun järjestämme perheiltoja.

Alle kouluikäisille lapsille järjestämme säännöllistä, maksutonta päiväkerhotoimintaa. Myös muskaritoimintaan osallistuminen on mahdollista. Lisäksi tarjoamme torstaiaamupäivisin pienten lasten vanhemmille muutaman tunnin hengähdystauon lapsiparkkitoiminnalla.

Pyhäselän seurakunta
Hammaslahdentie 76
82200 Hammaslahti

Lapsityön esimiestehtävät. Ei diakoniatyössä 13.6.2021 saakka.