Enon hautausmaa

Kivinen portinpieli, hautamuistomerkkejä sekä puita.

Kirkkotie 12, 81200 Eno

013 2635 577 hautausmaan toimisto avoinna ma–to klo 8.30–15 ja pe klo 8.30–14, hautauspalvelut.joensuu@evl.fi

Enon hautausmaan vanhin osa, Leporinne, on otettu käyttöön vuonna 1818. Hautausmaa muodostuu kaikkiaan kolmesta osasta; Heposärkkä, Hepokangas, Leporinne.

Hautausmaalla sijaitsee kappeli. Kappelin käyttöä on toistaiseksi rajoitettu huonon sisäilman vuoksi.

Hautausmaan parkkialueet sijaitsevat Kirkkotien varrella. Löydät kartan havainnekuvan sivun alaosan kuvagalleriasta.

Onko läheisesi hautapaikan sijainti unohtunut? Voit etsiä hautoja Enon, Hoilolan, Joensuun, Kettuvaaran, Kiihtelysvaaran, Pyhäselän, Tuupovaaran ja Utran hautausmailta hakukoneen avulla. Linkki hakukoneeseen tästä (hautakartta.fi/joensuunseurakunnat)Linkki avautuu uudessa välilehdessä. HUOM! palvelu avautuu 25.10. ja voi sisältää alkuu teknisiä puutteita. Voit ilmoittaa mahdollisista havainnoistasi palautelomakkeemme kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Voit hakea palvelusta haudan paikkaa vainajan koko nimen tai pelkän sukunimen perusteella, jolloin palvelu näyttää kaikki hakua vastaavat vainajat sekä heidän syntymä- ja kuolinvuotensa ja hautausmaan. Hautaa voi etsiä myös valitsemalla ensin haluttu hautausmaa ja sen jälkeen syöttämällä vainajan etu- ja sukunimet. Paikan päällä hautausmaalla oma sijainti näkyy puhelimella kartalla.

Palvelua päivitetään noin kerran kuukaudessa. Omaiset voivat halutessaan kieltää haudan näkymisen palvelussa.

Sijainti kartalla

Pysäköinti Pysäköinti