Pyhäselän hautausmaa

Vihreä huoltorakennus vasemmalla, hautausmaa-alue taustalla.

Suhmurantie 33, 82210 Suhmura

013 2635 577 hautausmaan toimisto avoinna ma–to klo 8.30–15 ja pe klo 8.30–14, hautauspalvelut.joensuu@evl.fi

Hautausmaa on perustettu vuonna 1915, seurakunnan itsenäistyessä Kiihtelysvaaran seurakunnasta. Hautausmaata on myöhemmin laajennettu vuosina 1947 ja 1984.

Hauta-alueen parkkipaikka sijaitsee notkelmassa vanhan ja uuden hauta-alueen välissä Suhmurantien varressa.

Hautausmaan vanhan osan vieressä oleva valkoinen rakennus sekä hauta-alue ovat Herran kansa -liikkeen yksityinen hautausmaa.

Onko läheisesi hautapaikan sijainti unohtunut? Voit etsiä hautoja Enon, Hoilolan, Joensuun, Kettuvaaran, Kiihtelysvaaran, Pyhäselän, Tuupovaaran ja Utran hautausmailta hakukoneen avulla. Linkki hakukoneeseen tästä (hautakartta.fi/joensuunseurakunnat)Linkki avautuu uudessa välilehdessä. HUOM! palvelu avautuu 25.10. ja voi sisältää alkuu teknisiä puutteita. Voit ilmoittaa mahdollisista havainnoistasi palautelomakkeemme kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Voit hakea palvelusta haudan paikkaa vainajan koko nimen tai pelkän sukunimen perusteella, jolloin palvelu näyttää kaikki hakua vastaavat vainajat sekä heidän syntymä- ja kuolinvuotensa ja hautausmaan. Hautaa voi etsiä myös valitsemalla ensin haluttu hautausmaa ja sen jälkeen syöttämällä vainajan etu- ja sukunimet. Paikan päällä hautausmaalla oma sijainti näkyy puhelimella kartalla.

Palvelua päivitetään noin kerran kuukaudessa. Omaiset voivat halutessaan kieltää haudan näkymisen palvelussa.

Sijainti kartalla

Pysäköinti Pysäköinti