Iltapäiväkerho koululaisille

Järjestämme Rantakylän seurakunnassa koululaisten säännöllistä iltapäivätoimintaa Joensuun kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti. Kerhot tarjoavat valvottua toimintaa ensimmäistä kouluvuottaan käyville lapsille. Myös kakkosluokkalaisia otetaan kerhoihin, mikäli tilaa löytyy.

Iltapäiväkerhot toimivat kaikkina arkikoulupäivinä klo 16 saakka.
Kerhoissa lapsille on tarjolla monenlaista kiinnostavaa tekemistä ja kehitystä tukevaa toimintaa. Ulkoilemme päivittäin ja tarjoamme lapsille välipalan.

Kerhot maksavat 1.8.2023 alkaen 130 €/kk. Mkasuun on mahdollista saada maksunalennusta tai maksuvapautus tulojen perusteella. Maksunalennusta haetaan suoraan Joensuun kaupungilta.

Haku lukuvuodelle 2024-2025

Iltapäiväkerhohaku lukuvuodelle 2024-2025 on päättynyt. Iltapäiväkerhoon voidaan ottaa lapsia ympäri vuoden, mikäli kerhoryhmässä on tilaa. ltapäiväkerhohakemuksen voi täyttää sähköisesti WilmassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Mikäli Wilman käyttö ei ole mahdollista, voi hakemuksen tehdä paperilomakkeella. Lisätietoja ja tulostettava lomake löytyy osoitteesta www.joensuu.fi/iltapaivatoimintaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kerhopaikat, ohjaajat ja kerhon puhelinnumero

 • Rantakylän kirkko
  ohjaajat: Anu Hynninen ja Irina Partanen
  kerhon puh: 050 3650 177
   
 • Talastupa
  ohjaajat: Sini Soivanen-Halmetoja ja Paula Suliman
  kerhon puh: 050 3723 189.
Lasten jalkakateriä lattiaa vasten kuvattuna, lapset istuvat ympyrässä.

Kysy lisää

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2 A
80160 Joensuu