Iltapäiväkerho koululaisille

Järjestämme Rantakylän seurakunnassa koululaisten säännöllistä iltapäivätoimintaa Joensuun kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti. Kerhot tarjoavat valvottua toimintaa ensimmäistä kouluvuottaan käyville lapsille. Myös kakkosluokkalaisia otetaan kerhoihin, mikäli tilaa löytyy.

Iltapäiväkerhot toimivat kaikkina arkikoulupäivinä klo 16 saakka. Kerhot maksavat 100 €/kk. Kerhoissa lapsille on tarjolla monenlaista kiinnostavaa tekemistä ja kehitystä tukevaa toimintaa. Ulkoilemme päivittäin ja tarjoamme lapsille välipalan.

Haku lukuvuodelle 2022-2023

Iltapäiväkerhopaikat lukuvuodelle 2022-2023 ovat tällä hetkellä täynnä. Jos haluaa jäädä jonottamaan kerhopaikkaa, voi hakemuksen täyttää sähköisesti ympäri vuoden WilmassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Mikäli Wilman käyttö ei ole mahdollista, voi hakemuksen tehdä paperilomakkeella. Lisätietoja ja tulostettava lomake löytyy osoitteesta www.joensuu.fi/iltapaivatoimintaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kerhopaikat ja ohjaajien puhelinnumero

Lasten jalkakateriä lattiaa vasten kuvattuna, lapset istuvat ympyrässä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta