Iltapäiväkerho koululaisille

Järjestämme Rantakylän seurakunnassa koululaisten säännöllistä iltapäivätoimintaa Joensuun kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti. Kerhot tarjoavat valvottua toimintaa ensimmäistä kouluvuottaan käyville lapsille. Myös kakkosluokkalaisia otetaan kerhoihin, mikäli tilaa löytyy.

Iltapäiväkerhot toimivat kaikkina arkikoulupäivinä klo 16 saakka. Kerhot maksavat 100 €/kk. Kerhoissa lapsille on tarjolla monenlaista kiinnostavaa tekemistä ja kehitystä tukevaa toimintaa. Ulkoilemme päivittäin ja tarjoamme lapsille välipalan.

Haku lukuvuodelle 2021-2022

Iltapäivätoiminnan hakuaika on 8.2.-21.2.2021. Vapaita kerhopaikkoja voi kysyä varhaiskasvatuksen ohjaajalta myös hakuajan jälkeen. Toimintaan haetaan sähköisesti Wilman kautta. Mikäli Wilman käyttö ei ole mahdollista, voi hakemuksen tehdä paperilomakkeella. Lisätietoja ja ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta www.joensuu.fi/iltapaivatoimintaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kerhopaikat ja ohjaajien puhelinnumero

Lasten jalkakateriä lattiaa vasten kuvattuna, lapset istuvat ympyrässä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta