Reijolan seurakuntatalo

Santerintie 11 , 80330 Reijola

Kesäinen kuva matalasta yksikerroksisesta, valkotiilisestä rakennuksesta, jossa lisäsiipi. Kuvan etualalla metallinen kahden pylvään teline, jonka poikkipuun päällä risti ja alapuolella pieni kirkonkello.

Reijolan seurakuntatalo valmistui vuonna 1975. Talossa kokoontuu säännöllisesti erilaisia kerhoja ja siellä järjestetään nuorteniltoja. Tilassa pidetään myös messuja.

Talon ainutlaatuiset alttarirakennelmat ovat taiteilija Eeva Ryynäsen kädenjälkeä. Alttaritaulun Paratiisin on puolestaan valmistanut pyhäselkäläinen kuvataitelija Aino Stranden-Sorvisto.

Tilan käyttö

Seurakuntatalossa on käytössä kirkkosali ja siitä haitariovella erotettava takasali. Pöytäpaikkoja tilassa on 50:lle hengelle, istumapaikkoja on 100:lle hengelle mikäli kirkkosali ja takasali ovat yhdistettyjä.

Tilassa on äänentoistojärjestelmän ja videotykin käyttömahdollisuus.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakunnantoimiston kautta, avoinna ma-pe klo 9-12, puhelinnumero 013 741047, Hammaslahdentie 76.