Iltapäiväkerho

HUOM! Korona-rajoitusten vuoksi toiminnoissa muutoksia. Seuraa tiedotusta Uutiset -sivulta.

Joensuun seurakunnassa järjestetään koululaisten säännöllistä iltapäivätoimintaa Joensuun kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti. Kerhot tarjoavat valvottua toimintaa ensimmäistä kouluvuottaan käyville lapsille. Myös kakkosluokkalaisia otetaan kerhoihin, mikäli tilaa löytyy.

Iltapäiväkerhot toimivat kaikkina arkikoulupäivinä klo 16 saakka. Kerhot maksavat 100 €/kk. Kerhoissa on tarjolla monenlaista kiinnostavaa tekemistä ja lapsen kehitystä tukevaa toimintaa. Päivittäin ulkoillaan ja tarjotaan välipala.

Haku lukuvuodelle 2021-2022

Iltapäivätoiminnan hakuaika on 8.2.-21.2.2021. Ilmoittautuminen tehdään ensisijaisesti Wilma-järjestelmässä osoitteessa https://joensuu.inschool.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Lomakkeen täyttöön ei tarvitse Wilma-tunnuksia. Mikäli Wilman käyttö ei ole mahdollista, voi hakemuksen tehdä paperilomakkeella 19.2. mennessä. Lisätietoja ja ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta.

Kerhopaikat, ohjaajien puhelinnumerot

Kouluikäisiä huomioliivein puettuja lapsia kuvattuna selin puistossa jonglööraavaa ohjaajaa katsoen.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Joensuun seurakunta