Kesäkerho tarjoaa lomapuuhia alle kouluikäisille ja pienille koululaisille

Kesäkerho on toimintaa, jolla seurakunta haluaa helpottaa aloittavien ja pienten koululaisten vanhempien kesälomien järjestämispaineita. Kerhossa lapsille on luvassa monipuolista tekemistä ja kavereita. Kerhoa ohjaavat seurakunnan koulutetut lastenohjaajat ja mukana on seurakunnassa isosina toimivia nuoria. Kerhotoiminta maksaa 3 euroa / päivä ja hinta sisältää lämpimän aterian, pienen välipalan, toiminnan ja vakuutuksen. Kesäkerhoon on ennakkoilmoittautuminen. Jokaiselle viikolle ilmoittaudutaan erikseen.

Kesällä 2022 järjestämme myös kesäkerhotoimintaa alle kouluikäisille. Pienten kesäkerhoa ohjaavat seurakunnan koulutetut lastenohjaajat. Kerhotoimintaa maksaa 2 euroa / päivä ja hinta sisältää lämpimän aterian, toiminnan ja vakuutuksen. Kesäkerhoon on ennakkoilmoittautuminen.  Molemille viikoille ilmoittaudutaan erikseen.

Ilmoittautuminen kesän 2022 kesäkerhoihin on 25.4.-9.5.2022.

Kesäkerho vuonna 2012-2015 syntyneille Rantakylän kirkolla arkipäivisin 7.-23.6. klo 9.30-14.

Ilmoittaudu viikolle 23 tästä.

Ilmoittaudu viikolle 24 tästä.

Ilmoittaudu viikolle 25 tästä.

Kesäkerho vuonna 2015-2019 syntyneille Talastuvan kerhohuoneella arkipäivisin 7.-16.6. klo 9-12.

Ilmoittaudu viikolle 23 tästä.

Ilmoittaudu viikolle 24 tästä.

Lasten kämmenselkiä lattiaa vasten kuvattuina, lapset asettuneet ympyräksi.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta