Kesäkerho tarjoaa lomapuuhia alle kouluikäisille ja pienille koululaisille

Kesäkerho on toimintaa, jolla seurakunta haluaa helpottaa aloittavien ja pienten koululaisten vanhempien kesälomien järjestämispaineita. Kerhossa lapsille on luvassa monipuolista tekemistä ja kavereita. Kerhoa ohjaavat seurakunnan koulutetut lastenohjaajat ja mukana on seurakunnassa isosina toimivia nuoria. Kerhotoiminta maksaa 3 euroa / päivä ja hinta sisältää lämpimän aterian, pienen välipalan, toiminnan ja vakuutuksen. Kesäkerhoon on ennakkoilmoittautuminen. Jokaiselle viikolle ilmoittaudutaan erikseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kesän 2023 kesäkerhoihin on 24.4.-8.5.2023. Kerhopaikkaa kannattaa hakea mahdollisimman pian hakuajan alkamisen jälkeen, sillä paikat täyttyvät nopeasti. Kesällä 2023 järjestämme kesäkerhoja 2013-2016 syntyneille pienille koululaisille ja eskarin käyneille lapsille.

Lasten kämmenselkiä lattiaa vasten kuvattuina, lapset asettuneet ympyräksi.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta