Pielisensuun seurakunta

Kesä on lahja

Kun vietämme tänä vuonna kesää, arvostan sitä uudella tavalla. Pitkän koronatalven jälkeen ihmisten tapaaminen ja erilaisiin tapahtumiin osallistuminen tuntuvat suurelta lahjalta. Kotiseurakuntakin voi kutsua moneen mukaan. Luonto on antanut tänäkin kesänä parastaan – valoa, lämpöä ja vehreyttä.

Kaikkea tätä Jumalan hyvyyttä, elämän kauneutta ja armoa tarvitsemme, jotta jaksamme eteenpäin. Jotta uutta kasvaa sen tilalle, minkä talvi on kuluttanut ja väsyttänyt. Kesäpäivät kutsuvat meitä ottamaan rauhallisemmin ja lepäämään. Ne kutsuvat ammentamaan iloa ja lohdutusta – antamaan aikaa itselle.

Satoja vuosia sitten elänyt luonnon ystävä Franciscus Assisilainen on jättänyt meille yhä ajankohtaisen neuvon: ”Missä on lepoa ja mietiskelyä, siellä ei ole huolta eikä harhailua.”

Siunattua ja virkistävää kesää!

Tiina Reinikainen, kirkkoherra

Seurakunnantoimisto
Huvilakatu 8 b, 80200 Joensuu
avoinna ma-pe klo 9-12
pielisensuun.seurakunta@evl.fi
Seurakunnantoimisto on avoinna pääsääntöisesti lähipalveluna. Mikäli haluat varmistaa lähipalvelun, varaa aika etukäteen puhelimitse.

Seurakuntasihteeri Pirjo Myller; kesälomasijaisena Raija Itäluoma-Halme (21.6. - 23.7.2021)

Kirkkoherra Tiina Reinikainen

Seuraa meitä somessa