Pielisensuun seurakunta

Syksyn sävyjä

Syksyn saapuminen saa jälleen kerran huomaamaan ajan kulun. Lämpimän kesän muistot ovat mielessä, mutta kirpeä aamutuuli saa huomaamaan, että uutta kohti mennään.

Perheissä monet pienokaiset aloittavat kerhoissa ja päivähoidossa ja lomien jälkeen lapset ovat taas yhtä luokkaa ylempänä koulussa. Tunnemme haikeutta menneestä, mutta toivottavasti voimme katsoa tulevaisuuteen toiveikkaasti.

Seurakunnan syyskaudella on eri ikäisten toimintaa ja tapahtumia runsaasti. Poikkeukselliset ajat ovat vaikuttaneet paljon Pielisensuussakin, mutta viranomaisohjeistuksien puitteissa toimimme mahdollisimman normaalisti. Kirkkotie-lehti, seurakunnan internetsivut ja some kertovat tulevasta. Diakoniassa, sielunhoidossa ja vaikkapa yksityisessä ehtoollisen vietossa tullaan niiden ihmisten lähelle, joiden mahdollisuudet yhteen kokoontumiseen ovat vähäisemmät.

Rukoilemme: Isä, sinä vuodenaikojen Jumala, anna meidän huomata suuruutesi kaikessa, mitä luonnossa ja ympärillämme tapahtuu. Anna meille uskoa, toivoa ja rakkautta ja kaikkea sitä, mitä tavalliseen hyvään elämään tarvitsemme. Kristus, tule jokaisen sydämeen. Aamen!

kanttori Mikko Juntunen

Seurakunnantoimisto
Huvilakatu 8 b, 80200 Joensuu
avoinna ma-pe klo 9-12
pielisensuun.seurakunta@evl.fi
Seurakunnantoimisto on avoinna pääsääntöisesti lähipalveluna. Mikäli haluat varmistaa lähipalvelun, varaa aika etukäteen puhelimitse.

Seurakuntasihteeri Pirjo Myller; kesälomasijaisena Raija Itäluoma-Halme (21.6. - 23.7.2021)

Kirkkoherra Tiina Reinikainen