Pienten lasten päiväkerhot tukevat lapsen kehitystä

Päiväkerhot ovat yli 2-vuotiaille, mutta alle kouluikäisille lapsille tarkoitettuja kerhoja. Kerhot kokoontuvat arkipäivisin. Toiminta tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja tarjoaa mahdollisuuden ryhmässä toimimiseen. Kerhotoiminta on maksutonta.

Kerhot alkavat syksyllä ja niihin ilmoittaudutaan keväällä. Vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella kesken kerhokauden lastenohjaajilta.
Kerhoissa on tilaa!

Kerhopaikan hakeminen

Kerhoon voi hakea joko täyttämällä sähköisen hakemuksen tästä tai hakukaavakkeen pdf muodossa tai paperisena. Hakukaavakkeita saat kerhopisteistä ja varhaiskasvatuksen toimistosta tai tulostamalla tästä (pdf). Täytetyn hakemuksen toimitat varhaiskasvatuksen toimistoon Pielisensuun kirkolle tai sähköpostiin riitta.malkonen@evl.fi. Hakuaika kerhokaudelle 2021-2022 alkaa 15.4.

Kerhopaikat

Kerhot alkavat viikolla 34.  Ne päättyvät viikolla 50. Syyslomaa vietetään viikolla 42

Neljä lasta istumassa lattialla, kuvattu ylhäältä, pelaamassa lautapeliä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Pielisensuun seurakunta