Kirkkoon liittyminen on helppoa

Voit liittyä kirkkoon verkkopalvelussa (liitykirkkoon.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä, jonne kirjaudut pankkitunnuksillasi.

Vaihtoehtoisesti voit täyttää oheisen liittymislomakkeen (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Täytettyäsi sen, tulosta ja allekirjoita se. Sen jälkeen voit postittaa tai tuoda sen henkilökohtaisesti seurakunnantoimistoon tai keskusrekisteriin.

Kun liityt kirkkoon, sinusta tulee sen seurakunnan jäsen, jonka alueella asut.

Liittyminen voi edellyttää aikuisrippikoulua

Kirkkoon liittyminen onnistuu, jos

• sinut on kastettu
  • olet käynyt rippikoulun ja
  • sinut on konfirmoitu.

Näiden puuttuminen ei kuitenkaan ole este kirkkoon liittymiselle. Ole silloin ensin yhteydessä seurakunnantoimistoon, jossa yhdessä selvitetään, kuinka asiassa edetään. Useimmiten liittymistä edeltää aikuisrippikoulu, jonka päätteeksi sinut kastetaan ja konfirmoidaan.

Lisätietoja kirkkoon liittymisestä löydät tästä linkistä Kirkkoon liittyminen (evl.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.