Perheitten kerhotoiminnasta vertaistukea vanhemmuuteen

Kerhotoiminta perheille tarjoaa avoimia kohtaamispaikkoja lapsille ja aikuisille. Lapset voivat tulla toimintaan yhdessä vanhemman, isovanhemman, perhepäivähoitajan tai muun läheisen aikuisen kanssa. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Seurakunnassamme kokoontuu aamupäivisin perhekerho. Lisäksi kokoontuu perhekerhotyyppinen Vaippaviikarit-ryhmä, joka tarjoaa vertaistukea alle vuoden ikäistä lasta hoitaville. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja niissä on vapaaehtoinen tarjoilumaksu.

Kerhohetkeen kuuluu pieni hartaus, kahvittelua ja mehua sekä jutustelua. Ohjelmaan kuuluu myös askartelua, leikkiä ja laulua. Joskus kerhoissa vierailee eri alojen asiantuntijoita tai muita vieraita.

Lisäksi järjestetämme iltatoimintaa perheille. Perheillat kokoontuvat joka toinen viikko ja Ihan pihalla - ulkoperhekerho kerran kuussa.

Perhekerho ja Vaippaviikarit

Kerhot alkavat keväällä 2022 viikolla 4 ja päättyvät viikolla 20. Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja niissä on kahvi-, tee- ja mehutarjoilu. Ihan pihalla - ulkoperhekerhossa ei ole tarjoiluja, mutta sinne voi tuoda omat eväät.

• Rantakylän kirkko pe klo 9-11, Perhekerho.
  • Rantakylän kirkko ma klo 9.30-11, Vaippaviikarit. Ryhmä on tarkoitettu alle vuoden ikäisille lapsille ja aikuisille. Isommat lapset ovat tervetulleita muihin kerhoihin.

Iltatoimintaa perheille

• Rantakylän kirkko to 3.2., 17.2., 3.3., 24.3., 7.4. ja 21.4. klo 17-19, Perheillat. Ohjelmassa on leikkiä ja yhteisiä puuhia. Illan lopuksi vietetään yhteistä pyhäkouluhetkeä ja syödään iltapalaa.
  • Utran saaressa Linkki avautuu uudessa välilehdessäti 25.1., 22.2., 29.3. ja 26.4. klo 17.30-19, Ihan pihalla - ulkoperhekerho. Ohjelmassa on yhteisiä ulkopuuhia ja hartaushetki ulkona. Ota mukaan omat retkieväät. Makkaranpaistomahdollisuus.

Pienen lapsen käsi painamassa sydämenmuotoisella muotilla taikinaa.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta