Perhetoiminnasta vertaistukea vanhemmuuteen

Perhetoiminta perheille tarjoaa avoimia kohtaamispaikkoja lapsille ja aikuisille. Lapset voivat tulla toimintaan yhdessä vanhemman, isovanhemman, perhepäivähoitajan tai muun läheisen aikuisen kanssa. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Perhetoimintaan kuuluu vaihtelevaa yhteistä ohjelmaa, askartelua ja vapaata leikkiä. Kokoontumisissa on myös yhteinen pyhäkouluhetki ja pientä tarjoilua vapaaehtoisella tarjoilumaksulla. Joskus kokoontumisissa vierailee eri alojen asiantuntijoita tai muita vieraita.

Aamupäivä- ja iltatoimintaa perheille

Perhetoiminnan kevätkausi alkaa viikolla 2. Perhekerhoon ja perheiltoihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

 • Rantakylän kirkko pe klo 9-11, Perhekerho.
  Tule juomaan kupponen kuumaa ja viettämään leppoisa aamu Rantakylän kirkolle! Perhekerhossa on mahdollista leikkiä, pelailla ja askarrella ja tavata muita lapsia ja aikuisia. Kerhossa hiljennytään myös pyhishetkeen. Aamukahvin, -teen ja mehun lisäksi tarjolla on pientä purtavaa.
 • Rantakylän kirkko to 26.1., 9.2, 23.2., 16.3., 30.3., 13.4. ja 27.4. klo 17-19, Perheillat.
  Tule viettämään mukavaa arki-iltaa Rantakylän kirkolle. Kirkolla voi pelailla, leikkiä, askarrella ja puuhailla muuta mukavaa yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa. Illan lopuksi vietetään yhteistä pyhishetkeä ja syödään iltapalaa.
   
 • UtransaariLinkki avautuu uudessa välilehdessä ti 28.2., 28.3., 11.4. ja 9.5. klo 17.30-19, Ihan pihalla - perheiden retki-illat. HUOM! Ennakkoilmoittautuminen.

  Ihan pihalla-illoissa retkeillään ja seikkaillaan Utransaaressa. Joka kerralle on eri teema ja illan aikana kokkaillaan nuotioruokaa yhdessä. Kokkailua ja evästelyä varten on varattu Utransaaren kotamaja, joten nuotion äärelle voidaan kokoontua säällä kuin säällä. Ota mukaan oma taskulamppu ja retkijuomat. Seurakunta tarjoaa retkieväät. Ennakkoilmoittautuminen tästä
   
 • ViadiakeskusLinkki avautuu uudessa välilehdessä ti 14.2., 21.3., 25.4. ja 23.5. klo 17-19, Vanhempien hyvinvointi-illat yhteistyössä Lähiötalon kanssa Viadiakeskuksessa. Viimeinen kokoontumiskerta 23.5. järjestetään UtransaaressaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. HUOM! Ennakkoilmoittautuminen. lloissa voi hengähtää hetken toisten aikuisten seurassa erilaisten teemojen parissa. Iltojen ajaksi järjestetään tarvittaessa lastenhoito yli 1-vuotiaille lapsille. Alle 1-vuotiaat lapset voi ottaa mukaan iltoihin. Ennakkoilmoittautuminen ja lisätietoja tästä
Pienen lapsen käsi painamassa sydämenmuotoisella muotilla taikinaa.

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2 A
80160 Joensuu