Koe tai tee itse kanssamme musiikkia

Musiikki voi kertoa sen, mitä emme osaa sanoiksi pukea. Se soi elämämme käännekohdissa, ristiäisissä, häissä ja hautajaisissa. Musiikki elävöittää seurakunnan arkea niin tapahtumissa kuin kerhoissa. Laulaen ja soittaen välitämme ilosanomaa, ylistämme ja rukoilemme. Musiikki auttaa hiljentymään ja tuo lohtua suruun.

Musiikkitoimintamme on monipuolista ja kaikille avointa. Voit osallistua kuuntelijana konserteissa tai musisoida itse. Joensuun seurakunnista löytyy erilaisia musiikkikokoonpanoja ja kuoroja pienten lasten muskareista lasten, nuorten sekä aikuisten ryhmiin. Voit valita osallistumisesi oman mielen mukaan, vaikka yli seurakuntarajojen.

Musiikkiryhmiä löytyy niin osaajille kuin aloitteleville. Toimintakausi musiikkiryhmissä käynnistyy yleensä syksyisin. Lisätietoja eri mahdollisuuksista saat kanttorilta.

Musiikkiryhmiä Pyhäselässä

  • Kirkkokuoro, ohjaa kanttori Liisa Kettunen. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 15.30-17 Pyhäselän seurakuntatalolla.
  • Nuorten aikuisten lauluryhmä Kapsäkki, ohjaa kanttori Liisa Kettunen. Harjoitukset torstaisin klo 18-20 parittomilla viikoilla Pyhäselän seurakuntatalolla. Harjoitusten ajaksi on järjestetty lastenhoito.

Uudet laulajat tervetuloa ryhmiin!

Ota yhteyttä

kanttori
Pyhäselän seurakunta
Hammaslahdentie76
82200 Hammaslahti