Koe tai tee itse kanssamme musiikkia

Musiikki voi kertoa sen, mitä emme osaa sanoiksi pukea. Se soi elämämme käännekohdissa, ristiäisissä, häissä ja hautajaisissa. Musiikki elävöittää seurakunnan arkea niin tapahtumissa kuin kerhoissa. Laulaen ja soittaen välitämme ilosanomaa, ylistämme ja rukoilemme. Musiikki auttaa hiljentymään ja tuo lohtua suruun.

Musiikkitoimintamme on monipuolista ja kaikille avointa. Voit osallistua kuuntelijana konserteissa tai musisoida itse. Joensuun seurakunnista löytyy erilaisia musiikkikokoonpanoja ja kuoroja pienten lasten muskareista lasten, nuorten sekä aikuisten ryhmiin. Voit valita osallistumisesi oman mielen mukaan, vaikka yli seurakuntarajojen.

Musiikkiryhmiä löytyy niin osaajille kuin aloitteleville. Toimintakausi musiikkiryhmissä käynnistyy yleensä syksyisin. Lisätietoja eri mahdollisuuksista saat kanttorilta.

 

Musiikkiryhmiä Joensuussa

  • Kirkon kuoro, ohjaa kanttori Tuomas Pyrhönen. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18 Joensuun seurakuntakeskuksessa.
  • Mariat-lauluryhmä, ohjaa kanttori Tuomas Pyrhönen. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17 Joensuun Joensuun seurakuntakeskuksessa. HUOM! Tauolla toistaiseksi.
  • Gospelkuoro Ilana, ohjaa kanttori Elina Vitri-Viitaniemi. Harjoitukset torstaisin klo 18 Noljakan kirkossa. Harjoitukset alkavat torstaina 19.1.2023.
  • Lapsikuoro Pisarat, ohjaa kanttori Elina Vitri-Viitaniemi. Lisätietoja Elinalta p. 050 431 1627. Tällä hetkellä ei toimintaa.
  • Joensuun seurakunnan orkesteri, ohjaa Igor Lavrenchuk. Harjoitukset maanantaisin 18 ja torstaisin klo 16.30 Joensuun seurakuntakeskuksessa.
  • Toivevirsiä-yhteislaulutilaisuudet keväällä 2023 torstaisin klo 11-12 Joensuun seurakuntakeskuksen isossa salissa, 16.2, 16.3, 13.4, 11.5. 

Ota yhteyttä

kanttori
Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu
kanttori
Joensuun seurakunta
Kervilänkuja 2
80140 Joensuu

Noljakan kanttori.