Koe tai tee itse kanssamme musiikkia

Musiikki voi kertoa sen, mitä emme osaa sanoiksi pukea. Se soi elämämme käännekohdissa, ristiäisissä, häissä ja hautajaisissa. Musiikki elävöittää seurakunnan arkea niin tapahtumissa kuin kerhoissa. Laulaen ja soittaen välitämme ilosanomaa, ylistämme ja rukoilemme. Musiikki auttaa hiljentymään ja tuo lohtua suruun.

Musiikkitoimintamme on monipuolista ja kaikille avointa. Voit osallistua kuuntelijana konserteissa tai musisoida itse. Joensuun seurakunnista löytyy erilaisia musiikkikokoonpanoja ja kuoroja pienten lasten muskareista lasten, nuorten sekä aikuisten ryhmiin. Voit valita osallistumisesi oman mielen mukaan, vaikka yli seurakuntarajojen.

Musiikkiryhmiä löytyy niin osaajille kuin aloitteleville. Toimintakausi musiikkiryhmissä käynnistyy yleensä syksyisin. Lisätietoja eri mahdollisuuksista saat kanttorilta.

Musiikkiryhmiä Joensuussa

• Kirkon kuoro, ohjaa kanttori Tuomas Pyrhönen. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18 Joensuun seurakuntakeskuksessa.
  • Mariat-lauluryhmä, ohjaa kanttori Tuomas Pyrhönen. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17 Joensuun Joensuun seurakuntakeskuksessa. HUOM! Tauolla toistaiseksi.
  • Noljakka Gospel, ohjaa kanttori Elina Vitri. Harjoitukset torstaisin klo 18 Noljakan kirkossa. Harjoitukset tauolla, toiminta jatkuu syksyllä 2021.
  • UUSI LAPSIKUORO/MUSAKERHO aloittaa syksyllä 2021, ohjaa kanttori Elina Vitri. Harjoitukset torstaisin klo 14.15-15 Noljakan kirkossa.
  • Joensuun seurakunnan orkesteri, ohjaa Igor Lavrenchuk. Harjoitukset maanantaisin 18 ja perjantaisin klo 17 Joensuun seurakuntakeskuksessa.

Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28