Joensuun seurakuntayhtymän kaikille avoimet vuokra-asunnot

Vuokra-Louhela, Koulukatu 7, on hautainhoitorahaston omistuksessa oleva taloyhtiö Joensuussa. Taloyhtiössä on 43 asuntoa. Vuokralaisten valinnoista vastaa Tilipalvelu Tuija Pirhonen. Teknisestä isännöinnistä vastaa yhtymän kiinteistöpäällikkö.

Voit hakea asuntoa Vuokra-Louhelasta oheisella lomakkeella, Asuntohakemus Vuokra-Louhela kiinteistöön (pdf). Tulosta ja täytä hakemus huolella, sillä vain täysin täytetyt hakemukset otetaan asuntojonossa huomioon. Hakemus on voimassa kuusi kuukautta.

Muita mahdollisesti vapaita asuntoja voit tiedustella kiinteistöpäällikkö Jussi Nevalaiselta. Tulostettava ja täytettävä hakulomake näihin asuntoihin ohessa, Asuntohakemus muihin vuokra-asuntoihin (pdf). Täytä tämäkin hakemus huolella.

Hae asuntoa

Rantakatu 9