Enon seurakunta

Seurakunnantoimistossa voi hoitaa mm. kirkollisista toimituksista sopimisen (kasteet, vihkimiset, hautaukset), pappien, kanttorien ja toimitilojen varaukset sekä ilmoittautua esimerkiksi leireille tai retkille.

Sukuselvitykset ja virkatodistukset tilataan suoraan keskusrekisteristä.

Seurakunnan laskutustiedot löydät tästä linkistä.

81200  Eno

Seurakunnantoimisto on avoinna ma-pe klo 9-12. Asiointi vain soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

A H I K M S

Hanna Autio

Sanna-Marika Hallayö

pappi

Työssä 31.7.2021 saakka.

Riitta Hassinen

Sijainen 8.2.-31.7.2021.

Saija Ihalainen

Markku Koistinen

(0400) 160 535, vt. kirkkoherra

Sari Korhonen

diakonissa
81200 Eno

Puhelinajat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11. Vastaanotto Enon palvelupisteellä. EU- ja lahjoitusruokaa voi tiedustella diakonissalta.

Jari Myllymäki

seurakuntamestari
81200 Eno

Toimipisteet; Enon kirkko, Enon seurakuntatalo (korvaava työtila Enon entinen kunnanvirasto).

Milla Suhonen

seurakuntasihteeri
81200 Eno

Seurakunnantoimisto avoinna ma-pe klo 9-12.

Seurakunnantoimistossa voi hoitaa mm. kirkollisista toimituksista sopimisen (kasteet, vihkimiset, hautaukset jne), pappien, kanttorien ja toimitilojen varaukset sekä ilmoittautua leirille, retkille ym.

Jaana Suvivuo

seurakuntamestari
81200 Eno

Toimipisteet; Enon kirkko, seurakuntatalo (korvaava työtila Enon entinen kunnanvirasto).