Enon seurakunta

Seurakunnantoimistossa voi hoitaa mm. kirkollisista toimituksista sopimisen (kasteet, vihkimiset, hautaukset), pappien, kanttorien ja toimitilojen varaukset sekä ilmoittautua esimerkiksi leireille tai retkille.

Sukuselvitykset ja virkatodistukset tilataan suoraan keskusrekisteristä.

Seurakunnan laskutustiedot tästä linkistä.

81200  Eno

Seurakunnantoimisto on avoinna ma-pe klo 9-12. Asiointi vain soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

A I K M S

Hanna Autio

Saija Ihalainen

Heidi Kanninen

Markku Koistinen

(0400) 160 535, vt. kirkkoherra

Sari Korhonen

diakonissa
81200 Eno

Puhelinajat maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10. EU- ja lahjoitusruokaa voi tiedustella diakonissalta.

Jari Myllymäki

seurakuntamestari
81200 Eno

Toimipisteet; Enon kirkko, Enon seurakuntatalo.

Milla Suhonen

seurakuntasihteeri
81200 Eno

Seurakunnantoimisto palvelee ma-pe klo 9-12 pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostilla. Tapaamiset on sovittava etukäteen.

Seurakunnantoimistossa voi hoitaa mm. kirkollisista toimituksista sopimisen (kasteet, vihkimiset, hautaukset jne), pappien, kanttorien ja toimitilojen varaukset sekä ilmoittautua leirille, retkille ym.

Jaana Suvivuo

seurakuntamestari
81200 Eno

Toimipisteet; Enon kirkko, seurakuntatalo.