Iltapäiväkerho koululaisille

Järjestämme Pielisensuun seurakunnassa koululaisten säännöllistä iltapäivätoimintaa Joensuun kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti. Kerhot tarjoavat valvottua toimintaa ensimmäistä kouluvuottaan käyville lapsille. Myös kakkosluokkalaisia otetaan kerhoihin, mikäli tilaa löytyy.

Iltapäiväkerhot toimivat kaikkina arkikoulupäivinä klo 16 saakka. Kerhot maksavat 100 €/kk. Kerhoissa lapsille on tarjolla monenlaista kiinnostavaa tekemistä ja kehitystä tukevaa toimintaa. Ulkoilemme päivittäin ja tarjoamme lapsille välipalan.

Haku lukuvuodelle 2022-2023

Haku on päättynyt ja paikat on jaettu. Jonotuspaikkoja voi kysellä ja hakea.Toimintaan haetaan sähköisesti Wilman kautta. Jos Wilman käyttö ei ole mahdollista, voi hakemuksen tehdä paperilomakkeella. Lisätietoja ja ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta.

Hakuajan jälkeen tulleet hakemukset otetaan jonoon, mutta paikat arvotaan hakuajan puitteissa tulleiden hakemusten joukosta ja myöhästyneet hakemukset lisätään jonon loppuun. Arvonta suoritetaan, jos hakemuksia on enemmän kuin jaettavia paikkoja.

Kerhopaikat ja ohjaajien puhelinnumero

Kerhot ovat auki ja puhelimet tavoittavat klo 12-16

Lapsen käsi tiputtamassa punaista pelilätkää Neljän suora -pelin pelitelineeseen.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Pielisensuun seurakunta