Iltapäiväkerho koululaisille

Järjestämme Pielisensuun seurakunnassa koululaisten säännöllistä iltapäivätoimintaa Joensuun kaupungin kanssa tehdyn avustussopimuksen mukaisesti. Kerhot tarjoavat valvottua toimintaa ensimmäistä kouluvuottaan käyville lapsille. Myös kakkosluokkalaisia otetaan kerhoihin, mikäli tilaa löytyy.

Iltapäiväkerhot toimivat kaikkina arkikoulupäivinä klo 16 saakka. Kerhot maksavat 100 €/kk. Kerhoissa lapsille on tarjolla monenlaista kiinnostavaa tekemistä ja kehitystä tukevaa toimintaa. Ulkoilemme päivittäin ja tarjoamme lapsille välipalan.

Haku lukuvuodelle 2021-2022

Iltapäivätoiminnan hakuaika on 8.2.-21.2.2021. Toimintaan haetaan sähköisesti Wilman kautta. Mikäli Wilman käyttö ei ole mahdollista, voi hakemuksen tehdä paperilomakkeella. Lisätietoja ja ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta.

Kerhopaikat ja ohjaajien puhelinnumero

Kerhot ovat auki ja puhelimet tavoittavat klo 12-16

Lapsen käsi tiputtamassa punaista pelilätkää Neljän suora -pelin pelitelineeseen.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Pielisensuun seurakunta