Aluekeskusrekisteri pitää yllä jäsenrekisteriä ja antaa virkatodistuksia

Aluekeskusrekisterin tehtävänä on seurakuntien jäsenrekisterin sekä manuaalisten kirkonkirjojen järjestäminen ja ylläpito. Tallennamme jäsenrekisteriin erilaisia väestömuutoksia, kuten kasteen ja avioliittoon vihkimisen. Annamme tilauksesta virkatodistuksia. Kauttamme hoidat myös avioliiton esteiden tutkimisen, sukuselvitykset ja -tutkimukset sekä kirkkoon liittymisen ja eroamisen.

Joensuun seurakunnat liittyivät vuoden 2022 alusta Kuopion aluekeskusrekisteriin. Tämä tarkoittaa, että tilaukset, tutkinnat ja jäsentietojen ylläpito käsitellään Kuopiossa.

Kuopion aluekeskusrekisterin yhteystiedot ja aukioloajat löydät tästä linkistä (kuopionseurakunnat.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Koronarajoitusten vuoksi toivomme, että asioit ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostilla sekä hyödynnät käytössä olevia sähköisiä lomakkeita, joiden linkit löydät alta.

Suokatu 22 B (2. krs)
70100  Kuopio

Postiosoite: PL 1064, 70101 Kuopio. Olemme avoinna ma-pe klo 9-15. Tällä hetkellä suosittelemme asiointia joko puhelimitse tai sähköisten asiointipalvelujen kautta.

Kuopion aluekeskusrekisterin yhteystiedot