Valikko

Rippikoulu

”Rippikoulussa ei jäädä ilman naurua ja ketään ei jätetä yksin!”, nuoren kertomaa.

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kokoontumiset voivat muuttua etäkokoontumisiksi.
Tällöin ne järjestetään Discordissa.
Laitamme aina asiasta viestiä nuorille whatsappin-kautta.

Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulu kestää vähintään puoli vuotta ja niihin ilmoittaudutaan syksyllä. Perinteisten leiririppikoulujen lisäksi tarjolla on seurakunnasta riippuen myös päivä- tai teemarippikouluja.

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakunnan jäsen voi toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18 -vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Kirkollinen avioliittoon vihkiminen edellyttää rippikoulun käymistä.

Vuoden 2021 rippikoulun infovihko löytyy tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

NUORTEN ILTAKAAKAO DISCORDISSA TORSTAISIN KLO 18-19.30.
Pääset Janoa.fi-servulle tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Tämä tilaisuus käy riparipassin nuorten toiminta merkintään.

Huolitellut nuoren kädet nojaamassa ranteiden kohdalta alttariin. Taustalla nuorten henkilöiden hahmoja.

Rippikoulut 2021

Ryhmien aikatauluja ja konfirmaatiopäivät

Ryhmäkohtaiset leirikirjeet lähetetään myöhemmin. Rippileirin hinnat ovat: J1: 98*/196€, J4: 30*/60€ ja J2-J3 ja J5-J7 84*/168€ (*hinta on Joensuun seurakuntayhtymän jäsenille).

Mikäli sinulla herää kysymyksiä,  ota yhteyttä ripariryhmän ohjaajiin.

Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28