Hietajärven leirikeskus

Kuusjärventie 200 , 82140 Kiihtelysvaara

Loppusyksyinen kuva Hietajärven leirikeskuksen hirsisestä päärakennuksesta, pihapiiristä ja lisärakennuksesta.

Hietajärven leirikeskus sijaitsee Kiihtelysvaarassa Suuren Hietajärven rannalla. Leirikeskus on käytössä kesä-syyskuussa, jolloin siellä kokoontuvat lähinnä Pyhäselän seurakunnan lasten- ja nuorten leirit sekä rippikoululeirit. Lisäksi tiloja käytetään erilaisten toimintaryhmien virkistystykseen.

Leirikeskuksen kokonaisuus muodostuu päärakennuksesta, josta löytyvät keittiö ja kokoontumistilat. Lisäksi leirikeskuksessa on erillisiä majoitusrakennuksia, joissa majoitustilaa on 40:lle hengelle. Myös leirikeskuksen astiasto on mitoitettu 40:lle henkilölle. Alueella on käytössä rantasauna.

Tilavaraukset hoidetaan seurakunnantoimiston kautta.

Vaativa pyörätuolireitti
Wi-Fi