Kiihtelysvaaran seurakuntatalo

Tohmajärventie 31 , 82140 Kiihtelysvaara

Taustalla puupinnotteinen talon seinä ja ikkunoita, edessä pensasaita. Oikeassa reunassa tiiliseinää, jossa risti-koriste.

Kirkonkylällä sijaitseva seurakuntatalo palvelee monipuolisesti seurakunnan tarpeita. Vanhasta osasta löytyy seurakuntasali ja kahvio keittiöalueineen. Vuonna 2015 rakennetusta lisäosassa sijaitsevat puolestaan seurakunnantoimisto, kerhotilat, diakonian vastaanotto sekä työntekijöiden työhuoneet.

Kiihtelysvaaran kirkon tuhouduttua syksyllä 2018 on seurakunnan jumalanpalveluselämä siirtynyt pääsääntöisesti pidettäväksi seurakuntatalolle.

Tilan käyttö

Seurakuntatalossa on tilat noin 120 hengelle. Kahvion ruoka- ja kahviastiasto on mitoitettu samalle henkilömäärälle. Tilasta löytyy piano ja äänentoistojärjestelmä ja sinne on saatavissa videotykki pyydettäessä.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakunnantoimiston kautta, avoinna ma-pe klo 9-13, puhelinnumero 040 7374 656.

Lastenhoitohuone