Rippikoulu

”Rippikoulussa ei jäädä ilman naurua ja ketään ei jätetä yksin!”, nuoren kertomaa

Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna kun täytetään 15 vuotta ja siihen ilmoittaudutaan sitä edeltävänä syksynä. Tarjolla on leiririppikouluja ja yksi päivärippikoulu. Varttuneemmille on mahdollista käydä aikuis- yksityis- ja pienryhmärippikoulu.

Rippikoulu antaa tienviittoja ja matkaeväitä aikuiseksi kasvamiseen ja elämän tärkeiden kysymyksien pohtimiseen kristinuskon näkökulmasta. Pohdinnan ja opettelemisen lisäksi tutustutaan seurakunnan elämään ja hiljennytään suuren Jumalan edessä.

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakunnan jäsen voi toimia kummina ja osallistua itsenäisesti ehtoolliselle. Rippikoulu antaa myös oikeuden kirkolliseen avioliittoon vihkimiseen ja osallistumiseen kirkollisissa vaaleissa.

Veisukirja ja virsikirja konfirmoitavan nuoren sylissä.

Vuoden 2021 rippikoulut

Vuoden 2021 rippikouluista kerrottiin syksyllä Rantakylän Normaalikoulun oppilaille koulussa. Muille oppilaille info lähetettiin kotiin postin kautta.

Lisää tietoa rippikouluista löydät tästä ripari-infovihkosta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2021 rippikouluihin ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittatuneille on lähetetty postia ryhmävalinnasta ja rippikoulun aloitusillasta. Jos olet jäänyt ilman rippikoulupaikkaa, voit ottaa suoraan yhteyttä pastori Heikki Mujuseen.

Ryhmäkohtaisia aikatauluja päivitetään sivulle alkuvuodesta.

Ryhmien aikataulut

Talvilomaripari R2 aikatauluLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Päivärippileiri R3 aikatauluLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Leiririppikoulu R4 aikatauluLinkki avautuu uudessa välilehdessä