Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Uutislistaukseen

Joensuun herättäjäjuhlat vaikuttavat liikennejärjestelyihin

Kesäinen katunäkymä risteyksestä, jossa sijaitsee harmaa pysäköintitalo.

Joensuun valtakunnalliset herättäjäjuhlat vaikuttavat tulevana viikonloppuna kaupungin liikennejärjestelyihin. Juhlille tulevat autoilijat ohjataan juhlien pysäköintipaikoille välttäen keskustan katuja. Maksulliset parkkipaikat sijaitsevat juhla-alueen eli Joensuun pesäpallostadionin ja Areenan läheisyydessä.

Joensuun ravirata ja sen parkkialue ovat perjantaista sunnuntaihin juhlavieraiden käytössä. Sinne ohjataan karavaanarit ja telttailijat.

Lisäksi Hallitien pysäköintitalo (kuvassa) on juhlavieraiden käytössä perjantaista sunnuntaihin. Länsikadulla Louhelankentällä on linja-autoparkki ja sen edessä kadunvarressa on pysäköinti sallittu vain linja-autoille. Yliopistokadun alkupään parkkialueet ovat juhlavieraiden käytössä.

Paikallisille pyörillä liikkuville on juhla-alueella muutamia rajoituksia; muun muassa pesäpallostadionin ja Areenan välisellä kevyen liikenteen väylällä on pyöräily kielletty.

Juhlien loputtua sunnuntaina iltapäivällä liikennettä on runsaasti Linnunlahdentiellä, Papinkadulla ja Yliopistokadun alkupäässä.

Joensuun herättäjäjuhlat järjestetään 1.–3.7. teemalla Lohduksi toisillemme. Juhlille odotetaan jopa 20 000 kävijää. Järjestäjinä toimivat Herättäjä-Yhdistys ja Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä. Vahvana yhteistyökumppanina on Joensuun kaupunki.

Katso tarkemmat tiedot ohjelmasta ja järjestelyistä: herattajajuhlat.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

28.6.2022 13.35