Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Hautausmaa, hiekkatieristeys, oranssi laatikko, jossa teksti #rekry.

Rekrytointi: Hautausmaanhoitaja, Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä, hautauspalvelut

7.7.2022 09.21

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä on kuuden seurakunnan muodostama kokonaisuus, jossa on noin 50 000 jäsentä ja 180 työntekijää. Haemme hautaustoimeen hautausmaanhoitajaa.

Hautausmaanhoitajan tehtäviin kuuluu hautausmaan huolto- ja kunnossapitotyöt sekä sopimushautojen hoitaminen, haudankaivuu yhteistyössä urakoitsijan kanssa, hautapaikkojen määrittäminen ja hautausmaan konetyöt (mm. lumityöt ja hiekoitus). Työhön sisältyy hautaustoimen toimistotöitä sekä asiakkaiden neuvontaa hautausjärjestelyjen hoitamisessa ja hautapaikka-asioissa (mm. hautapaikan näyttäminen). Hautausmaanhoitaja toimii kausityöntekijöiden lähiesihenkilönä.

Ensisijainen työntekopaikka on Enon hautausmaat, mutta työhön kuuluu tehtäviä myös yhtymän muilla hautausmailla. Työ edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Arvostamme viher- tai puutarha-alan osaamista, traktorinajotaitoa ja valmiutta toimia kausityöntekijöiden lähiesimiehenä.

Työn menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan yhteistyökykyä ja myönteistä palveluasennetta ja sekä oma-aloitteista, kehittävää työskentelytapaa. Työssä tarvitaan taitoa palvella asiakkaita surun hetkellä.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukaan. Odotamme hakijan olevan konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työ alkaa 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan kuuden kuukauden koeajalla.

Tehtävään haetaan täyttämällä sähköinen hakemus oheisesta linkistä (rekry.evl.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä viimeistään ke 24.8.2022. Haastattelut järjestetään ma 29.8. klo 12-17 Enossa. Valintaprosessiin voi sisältyä soveltuvuusarviointi.

Lisätietoja antaa 22.7.2022 saakka ja 22.-24.8.2022 hautaustoimen päällikkö Virpi Kiviniemi, virpi.kiviniemi@evl.fi, p. 050 590 6525 (lomalla 25.7.-21.8.).