Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Rekrytointi: Sairaalasielunhoidon kesäteologi

Sairaalapappi, diakonia.jpg

Joensuun seurakuntayhtymän yhteisen seurakuntatyön sielunhoidon palveluyksikössä on avoinna kesäteologin määräaikainen tehtävä ajalle 19.6.-13.8.2023.

Kesäteologina palvelet potilaita, heidän omaisiaan ja terveydenhuollon henkilökuntaa. Olet perehtynyt sairauden herättämien elämänarvoja ja elämänkatsomusta koskeviin kysymyksiin. Olet myös hoitoyhteisöä varten ja toimit yhteyshenkilönä uskonnollisten yhteisöjen ja terveydenhuollon välillä. Työskentelet Pohjois-Karjalan keskussairaalassa sekä Siilaisen kuntoutumiskeskuksessa.

Työssä kohtaat ihmisiä, käyt sielunhoidollisia keskusteluja, pidät hartaus- ja rukoushetkiä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta ja rohkeutta kohdata kuolevia, vakavasti sairastuneita ja heidän omaisiaan. Suoritettu sairaalasielunhoidon soveltavien opintojen työssäoppimisjakso tai vastaava kokemus on edellytys tehtävän menestyksekkeen hoitoon. Kesäteologi toimii sairaalapappien kesälomien sijaisena.

Palkka on 2 092,17 € (KirVESTES vaativuusryhmä 402). Työaika määräytyy hengellisen työn viranhaltijoiden moduulityöaikakokeilusta solmitun virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella tästä linkistä (kirkkorekry.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Hakuaika päättyy ke 8.2.2023 klo 16. Haastattelut järjestetään 17.2.2023.

Lisätietoja antaa sairalapappi Eija Majasaari, eija.majasaari@evl.fi, 050 431 9226

17.1.2023 09.40