Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Uutislistaukseen

Joensuun ev.lut. seurakunnissa aloittaa noin 150 säännöllisesti kokoontuvaa ryhmää – Lue lisää keskiviikkona 30.8. ilmestyvästä Kirkkotien syysliitteestä

Piirroskuva, jossa ryhmä ihmisiä nuotion ympärillä. Nuotion vasemmalla puolella on pariskunta, jonka naisel...

Kuva: Suvi-Tuuli Reittu

Joensuun ev.lut. seurakunnissa käynnistyy syyskauden säännöllinen toiminta. Joensuun seurakunnissa aloittaa noin 150 ja Kontiolahden seurakunnassa noin 30 säännöllisesti kokoontuvaa kerhoa, ryhmää ja muuta toimintaa, jotka on esitelty keskiviikkona 30.8. ilmestyvän Kirkkotien välissä olevassa syysliitteessä. Liite on luettavissa osoitteessa kirkkotie.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Syyskauden tarjontaan sisältyy kohtaamispaikkoja kaiken ikäisille: on esimerkiksi kuoroja ja muita musiikkiryhmiä, perhekerhoja ja muskareita, Raamattu- ja rukouspiirejä sekä miesten piirejä ja naisten iltoja. Yhtymän seurakunnissa voi kokeilla vaikkapa ikonimaalausta, piirakanpaistoa, lavatanssijumppaa ja heprean opiskelua. Tarjolla on myös viittomakielinen diakoniapiiri ja aistivammaisille tarkoitettu ryhmä VERROKKI.

Syysliitteeseen kootun toiminnan lisäksi seurakunnissa on runsaasti koululaisille, nuorille ja nuorille aikuisille suunnattua tekemistä, josta tiedot on kerätty janoa.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä-sivustolle.

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymään kuuluvat Joensuun, Pielisensuun, Rantakylän, Pyhäselän, Enon ja Vaara-Karjalan seurakunnat. Näiden lisäksi Kirkkotien välissä jaettavassa syksyn säännöllisen toiminnan liitteessä on mukana myös Kontiolahden seurakunta.
 

2023-08-30 09:00:00.0