Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Uutislistaukseen

Seurakuntien kerhot ja ryhmät jatkuvat – Lue lisää Kirkkotien kevätliitteestä

Piirroskuva ryhmästä nauravia ihmisiä: keskellä pieni poika peliohjain käsissään ympärillään pari nauravaa ...

Kuva: Suvi-Tuuli Reittu

Joensuun ev.lut. seurakuntien kevätkauden säännöllinen toiminta käynnistyy jälleen. Tarjolla on jumalanpalveluselämän lisäksi runsas määrä säännöllistä ryhmätoimintaa esimerkiksi lapsiperheille, aikuisille ja ikäihmisille. Tarjontaan voi tutustua keskiviikkona 27.12.2023 ilmestyneen Kirkkotien välissä olevassa liitteessä, joka löytyy myös kirkkotien verkkosivuilta osoitteesta kirkkotie.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ryhmien teemoja ovat muun muassa musiikki, keskustelu, rukous, yhteinen tekeminen, kädentaidot, sateenkaaritoiminta, jumppa ja jooga. Syysliitteeseen kootun toiminnan lisäksi seurakunnissa on runsaasti koululaisille, nuorille ja nuorille aikuisille suunnattua tekemistä, josta tiedot on kerätty janoa.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä-sivustolle.

Kevätliitteen loppuun on kerätty Joensuun seurakuntien ja Kontiolahden seurakunnan diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot sekä seurakuntatoimistojen palvelut.

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymään kuuluvat Joensuun, Pielisensuun, Rantakylän, Pyhäselän, Enon ja Vaara-Karjalan seurakunnat. Näiden lisäksi Kirkkotien välissä jaettavassa syksyn säännöllisen toiminnan liitteessä on mukana myös Kontiolahden seurakunta.

Lataa Kirkkotien kevätliite:Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tue Jan 02 10:05:00 EET 2024