Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Uutislistaukseen

Rekrytointi: Puistopuutarhurin virka, Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä, hautaustoimi

Haku viimeistään 21.4.2024.

Yleiskuva hautausmaasta aurinkoisena kesäpäivänä.

Joensuun seurakuntayhtymän hautaustoimi tarjoaa hautauspalveluita noin 76 300 asukkaalle. Meillä on yhteensä 12 hautausmaata, joiden kokonaispinta-ala on yli 60 hehtaaria. Etsimme hautaustoimen tiimiimme puistopuutarhuria, joka toimii hautausmaan työnjohtajana. 

Puistopuutarhurin työnkuvaan kuuluu vastata monipuolisesti hautausmaan käytännön toiminnasta, esimerkiksi:

  • toimia hautausmaiden erityisammattimiesten, seurakuntamestareiden ja kausityöntekijöiden esihenkilönä
  • vastata hautausmaiden ja viheralueiden ylläpidon koordinoinnista sekä materiaali-, työväline- ja palveluhankinnoista
  • kehittää viheralueiden hoitoa
  • huolehtia hautaus- ja haudanhoitoasiakkaiden sekä hautaustoimisto- ja muistomerkkiliikkeiden asiakaspalvelusta
  • hoitaa hautausmaan hallinnollisia tehtäviä, kuten hautakarttojen ylläpitoa sekä laskujen ja muistomerkkisuunnitelmien käsittelyä
  • huolehtia hautojen hallinta-aikojen ja hoitamattomien hautojen kuulutusmenettelystä
  • toimia tarvittaessa hautaustoimen päällikön sijaisena
  • osallistua hautaustoimen erilaisiin projektiluontoisiin tehtäviin.

Kelpoisuutena puistopuutarhurin virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto tai toisen asteen ammatillinen tutkinto sekä alan tuntemus ja käytännön kokemus. Puistopuutarhuri edustaa tehtävässä seurakuntayhtymää, joten virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu ev.-lut. kirkon jäsen. Lisäksi vaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Toivomme hakijalta kokemusta esihenkilönä toimimisesta, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja ja vahvaa halua kehittyä ja kehittää työtä. Tehtävän hoitaminen edellyttää viheralueiden ylläpidon osaamista, hyviä tietoteknisiä taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työssäsi tarvitset oman auton, sillä hautausmaan työnjohtajan tehtävät sijoittuvat usealle hautausmaalle.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa voit vaikuttaa omaan tekemiseesi ja osaamiseesi. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa kykyjäsi laajasti ja kehittyä ammatillisesti. Mielekkään työn ja työympäristön lisäksi tarjoamme työntekijöillemme työhyvinvointia edistävää Tyhy-toimintaa, toimivan työterveyshuollon ja hyvät henkilöstöedut. Käytössämme ovat mm. Epassin lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. Henkilökunnan tiloissa on tarjolla kahvia ja teetä maksutta sekä työntekijällä on mahdollisuus osallistua retriittiin kerran vuodessa.

Virka täytetään 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaan valitun tulee toimittaa kahden (2) kuukauden kuluessa valinnasta hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinta on ehdollinen, kunnes selvitys on esitetty. Virkapaikka on Joensuun hautausmaa.

Tehtävän vaativuusryhmä kirkon palkkausjärjestelmässä on 503 (peruspalkka 2801,08 €/kk ja 1.9.2024 alkaen 2885,11 €/kk). Lisäksi on mahdollista saada KirVESTES:n mukaista kokemuslisää ja asetettujen tavoitteiden täytyttyä suorituslisää. Viikkotyöaika on 38 h 15 min.

Tehtävään haetaan täyttämällä sähköinen hakemus tästä linkistä (kirkkorekry.fi) Linkki avautuu uudessa välilehdessä21.4.2024 klo 23.59 mennessä. Haastattelut pidetään viikolla 18. Hakijan on varauduttava osallistumaan soveltuvuustutkimukseen.

Lisätiedot

Virpi Kiviniemi
hautaustoimen päällikkö
Teollisuuskatu 13
80100 Joensuu

27.3.2024 08.29