Uutisia Joensuun seurakunnista

Alla kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita Joensuun seurakunnista.

Uutislistaukseen

Vaaleanpunainen ja musta tenniskenkä etualalla, taustalla käytävä, jolla lisää kenkiä. Kuva: Sanna Krook

Rekrytointi: Nuorisotyönohjaajan virka, Pielisensuun seurakunta

25.3.2021 15.26

Pielisensuun seurakunta Joensuussa on kasvava ja vireä, noin 13 600 jäsenen seurakunta, ja se kuuluu Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymään. Seurakunta on julistanut haettavaksi nuorisotyönohjaajan viran.

Viran vastuualueena on nuorisotyö. Nuorisotyönohjaajan viran tehtäviin kuuluu nuorten viikkotoiminta, isoskoulutus, retket ja leirit sekä lisäksi osallistuminen rippikouluopetukseen ja nuorten aikuisten parissa tehtävään työhön. Viranhaltija työskentelee viisihenkisessä nuorisotyön tiimissä, jossa tehdään työtä yli työalarajojen.

Virkaan vaaditaan nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistava tutkinto, joka on ilmaistu piispainkokouksen päätöksessä 102 ja kirkkohallituksen päätöksessä 124.

Eduksi katsotaan osaaminen ja kokemus viran vastuualueesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kehittävää ja verkostoituvaa työotetta nuorten muuttuvassa toimintaympäristössä, hyviä yhteistyötaitoja ja viestintäosaamista. Arvostamme nuorten suosimien sosiaalisten medioiden sujuvaa käyttöä.

Valitun on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virka vapautuu 15.4.2021 alkaen ja täytetään sopi-muksen mukaan mahdollisimman pian.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 502 mukaan. Työkokemuksen kestosta riippuen palkkaan voi sisältyä peruspalkan lisäksi KirVESTES:n 24 §:n mukainen kokemuslisä. Virkaan haetaan täyttämällä sähköinen hakemus oheisesta linkistä (oikotie.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä viimeistään 16.4.2021 klo 15:een mennessä. Haastattelut pidetään 21.4.2021 klo 14 alkaen. Valintaprosessiin voi sisältyä soveltuvuusarviointi.

Virkaa koskeviin tiedusteluihin vastaavat kirkkoherra Tiina Reinikainen, p. 050 3019 531, tiina.reinikainen@evl.fi ja nuorisopastori Sasu Kallio, p. 050 3414 300, sasu.kallio@evl.fi.