Rippikoulu

”Rippikoulussa ei jäädä ilman naurua ja ketään ei jätetä yksin!”, nuoren kertomaa

Rippikoulu on elämän makuinen yhteinen matka. Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna kun täytetään 15 vuotta. Rippikoulu kestää vähintään puoli vuotta ja ilmoittautuminen on syksyllä. Vaaroilla tarjoamme leiririppikoulua, mutta yhtymän muissa seurakunnissa on mahdollista käydä myös päivä- tai teemarippikouluja.

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakunnan jäsen voi toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18 -vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Kirkollinen avioliittoon vihkiminen edellyttää rippikoulun käymistä.Nuori, vaikka et kuuluisi ev.lut. seurakuntaan, mutta haluat rippikouluun, voit ilmoittautua rippikouluun mukaan. Rippikoulun käyminen ei velvoita kirkkoon liittymistä, ellet halua tulla konfirmoiduksi.

Penkkirivillä istuvien, konfirmaatiota odottavien nuorien sylissä lepääviä käsiä läheltä kuvattuna.

Rippikoulu 2023 Vaara-Karjalan seurakunnassa

• Info Heinävaaran koululla vko 35. Niille seurakunnan ikäluokkaan kuuluville jäsenille, joita ei kouluissa tavoiteta, lähetetään infokirje postissa kotiin viikolla 35-36.
  • Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti 11.9.-30.9. 2022
  • Lisätietoja: nuorisotyönohjaaja p. 0505398404 suvi.luopakka@evl.fi