Isoset

Sinua, joka olet käynyt rippikoulun, kutsutaan isoskoulutukseen. Olet saattanut käydä rippikoulun myös jossain muussa luterilaisessa seurakunnassa kuin Joensuussa, mutta voit silti osallistua seurakuntamme koulutukseen.

Isoskoulutus kestää kaksi vuotta. Se sisältää isosleirejä, teemapäiviä ja vapaasti valittavia juttuja. Isoskoulutuksen käytyäsi sinulla on mahdollisuus hakea rippileireille isoseksi. Jo ensimmäisen isoskoulutusvuoden jälkeen voit silti jo hakea isoseksi esimerkiksi lastenleireille, joille tarvitaan joka vuosi isosia mukaan hommiin!

Isoskoulutus luetaan yleensä hyväksi valinnaisissa opinnoissasi lukiossa tai ammattikoulussa. Isostodistuksesta on usein myös hyötyä kesätöitä hakiessa.

Isoskoulutus 2020-2021

Isoskoulutuksen ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluatkin isoseksi, mutta et ole vielä ilmoittautunut, ota rohkeasti yhteyttä Saijaan tai Sanna-Marikaan. Vielä ehtii hyvin mukaan!

Syksyn ohjelma:

5.-6.9. Isosleiri Vaiviossa