Isoset

Sinua, joka olet käynyt rippikoulun, kutsutaan isoskoulutukseen. Olet saattanut käydä rippikoulun myös jossain muussa luterilaisessa seurakunnassa kuin Joensuussa, mutta voit silti osallistua seurakuntamme koulutukseen.

Isoskoulutus kestää kaksi vuotta. Se sisältää isosleirejä, teemapäiviä ja vapaasti valittavia juttuja. Isoskoulutuksen käytyäsi sinulla on mahdollisuus hakea rippileireille isoseksi. Jo ensimmäisen isoskoulutusvuoden jälkeen voit silti jo hakea isoseksi esimerkiksi lastenleireille, joille tarvitaan joka vuosi isosia mukaan hommiin!

Isoskoulutus luetaan yleensä hyväksi valinnaisissa opinnoissasi lukiossa tai ammattikoulussa. Isostodistuksesta on usein myös hyötyä kesätöitä hakiessa.

Isoskoulutus 2022-2023

Tämän vuoden eka tapaaminen on:

Isosstartti 11.9. klo 14-16 Enon seurakuntatalolla.

ValokuvauslupaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Syksyn isosleiri:

23.-25.9. Vaiviossa

Isosleirin leirikirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Isosleirin turvatietolomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jos et ole vielä ilmoittautunut, mutta haluat tulla mukaan:

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta vielä ehtii hyvin mukaan. Jos haluat mukaan, ole yhteydessä Saijaan.

Enon seurakunta
Enontie 30 A