Isoset

Sinua, joka olet käynyt rippikoulun, kutsutaan isoskoulutukseen. Olet saattanut käydä rippikoulun myös jossain muussa luterilaisessa seurakunnassa kuin Joensuussa, mutta voit silti osallistua seurakuntamme koulutukseen.

Isoskoulutus kestää kaksi vuotta. Se sisältää isosleirejä, teemapäiviä ja vapaasti valittavia juttuja. Isoskoulutuksen käytyäsi sinulla on mahdollisuus hakea rippileireille isoseksi. Jo ensimmäisen isoskoulutusvuoden jälkeen voit silti jo hakea isoseksi esimerkiksi lastenleireille, joille tarvitaan joka vuosi isosia mukaan hommiin!

Isoskoulutus luetaan yleensä hyväksi valinnaisissa opinnoissasi lukiossa tai ammattikoulussa. Isostodistuksesta on usein myös hyötyä kesätöitä hakiessa.

Isoskoulutus 2021-2022

Ilmottaudu mukaan isoskoulutukseen TÄSTÄ!

Juuri sä oot hyvä tähän hommaan, me tartteen just sua! Älä epäröi vaan tule mukaan :)

Enon seurakunta
Enontie 30 A