Kouluikäiset

"Yhdessä on hyvä olla, viettää hetki iloinen." - Anna-Mari Kaskinen

Rantakylän seurakunta tarjoaa kouluikäisille lapsille avoimia ja maksuttomia kerhoja ja edullisia leirejä. Lasten harrastustoiminnan lisäksi seurakunta järjestää perheille retkiä ja toimintapäiviä sekä tapahtumia. Tule mukaan, täällä on paikka juuri sinulle.

Kesä 2021

Kesäkerho

Rantakylän seurakunnan kesäkerho kokoontuu Rantakylän kirkolla viikoilla 23-25:  ke 9.6. - to 24.6. klo 9.30-14.

Kesäkerho tarjoaa ohjattua kesäpuuhaa 6-9 -vuotiaille Rantakylässä asuville lapsille. Nuorimmat kerholaiset ovat eskarin käyneitä. Kerhoon otetaan 15 lasta jokaiselle viikolle. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat sekä tehtävään koulutetut nuoret.

Kerhossa puuhataan sisällä, kirkon lähileikkikentillä ja luonnossa sekä rauhoitutaan joka päivä tuokioksi pyhäkouluhetkeen. Toimimme paljon pienryhmissä ja sään salliessa ulkoillen.

Päivän aikana nautitaan lämmin lounas ja pieni välipala. Ruokamaksu 3 € / päivä kerätään kerhopäivän alussa.

Kerhoon voi tulla vain terveenä, ilman flunssaoireita. Kerholaiset on vakuutettu kerhoaikana tapaturmavakuutuksella.

Lisätietoja varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Karvinen p. 0505858729, laura.karvinen at evl.fi

Ilmoittautumiseen liittyvissä teknisissä asioissa voit ottaa yhteyttä
nuorisotyönohjaaja Tiina Riikonen, p. 050 313 9792, tiina.riikonen at evl.fi tai
nuorisotyönohjaaja Marko Kähkönen, p. 050 3598 002, marko.kahkonen at evl.fi

Kerhokirje lähetetään huoltajan sähköpostiin viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Jokaiselle kerhoviikolle ilmoittaudutaan erikseen 26.5. mennessä. Ilmoittautumissivun (Rantakylä-otsikko) löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Syksy 2021

Kerhot

Syksyn 2021 kerhot toimivat viikoilla 36-48.
Esitteet jaetaan Rantakylän alueen alakoululaisille viikolla 35.
Kerholaisten ilmoittautuminen kerhoihin on avoinna la 4.9. alkaen.
Kerhojen syyskausi alkaa ti 7.9.2021 alkaen ja päättyy marras-joulukuun vaihteessa.
Syyslomalla (viikolla 42) ei ole kerhoja.

Kerhopaikkojen määrän näet jokaisen kerhon ilmoittautumisessa. Varasijalle ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä heti, kun paikkoja vapautuu. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhonohjaajina toimivat seurakunnan kerhonohjaajan koulutuksen käyneet 15-20 v. nuoret. Kerhon päätteeksi on pieni yhteinen hetki, jossa voidaan lukea esimerkiksi kerhorukous.

Muutokset kerhojen osalta ovat ikäviä, mutta mahdollisia. Kerhot toteutuvat mikäli kerholaisia on riittävästi.

Kerhopaikkojen osoitteet: Rantakylän kirkko: Rantakylänkatu 2, Talastupa: Talastie 2.

ESIMERKKEJÄ MAHDOLLISISTA KERHOISTA:

LEGOKERHOT (1.-3. lk)

• luovaa legoilla rakentamista viikkoteeman ja ihan oman idean mukaan
  • tiistaina klo 16.30-17.30 Talastuvalla
  • keskiviikkona Rantakylän kirkon legokerho 1 klo 16.30-17.15 (sisäänkäynti A-ovesta)
  • keskiviikkona Rantakylän kirkon legokerho 2 klo 17.30-18.15 (sisäänkäynti A-ovesta)

PELIKERHO (5.-7. lk)

• tietokonepelaamista, pelikonsoleita ja pelikoneen rakentamista yhdessä oppien
  • keskiviikkona klo 17-19 Rantakylän kirkolla (sisäänkäynti A-ovesta)

PUUHAKERHOT (2.-4. lk)

• askartelua, pelejä, leikkejä, leipomista
  • torstaina klo 16.30-17.30 Talastuvalla
  • torstaina klo 16.30-17.30 Rantakylän kirkolla (sisäänkäynti A-ovesta)

LEGO- JA PUUHAKERHO (2.-4. lk)

• luovaa legoilla rakentamista ja muuta yhdessä puuhaamista vuoroviikoilla
  • tiistaina klo 16.30-17.30 (sisäänkäynti A-ovesta)

Tiedote kerhonohjaajien huoltajille (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Musiikki

LAPSIKUORO TRIOLI

Alakouluikäisten kuoro aloittaa poikkeuksellisesti vasta 28.10. Harjoituksia pidetään kahdessa ryhmässä, joista voit valita sinulle sopivamman.
Johtajana kanttori Pasi Karjalainen puh. 050 581 2485. Ilmoittautumiset suoraan Pasille harjoituksissa.

• to klo 14 Utran koululla musiikkiluokassa, 28.10. alkaen
  • to klo 15 Rantakylän kirkolla, 28.10. alkaen

Leirit

Leirit pidetään Vaivion kurssikeskuksessa. Leirimaksu (35 €) sisältää kuljetukset, majoittumisen 2-4 hengen huoneissa omin liinavaattein, ruoat, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein ottamalla ennen leiriä yhteyttä työntekijään.

Leirien ohjelma on monipuolista: askartelua, leikkejä, kisoja, mukavaa yhdessäoloa, Raamattujuttuja, musiikkia ja rauhallisia hartaushetkiä Tähtikappelissa. Leiriruoka on herkullista ja saunan lämpö mukavaa. Leireillä on mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi isosia sekä avustajia.

Leireille tulee ilmoittautua ennakkoon netti-ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä. Leirit on tarkoitettu ensijaisesti Rantakylän seurakunnan alueella asuville lapsille ja ne järjestää Rantakylän seurakunta.

Leirikeskukseen tutustuminen.

• LEIRI 4-6 -luokkalaisille pe 1. - su 3.10.2021

Ilmoittautuminen on avoinna su 5.9. klo 12.00 alkaen - ke 8.9.

Leiri- ja retkimaksuista

Leiri- ja retkimaksuista voi hakea alennusta taloudellisin perustein. Täytetty hakemus ja liitteet toimitetaan ennen leiriä / retkeä nuorisotyönohjaajalle.

Perheiden pyhät

• päivittyvät tähän

Rantakylän Rämpijät ry

Partiolippukunta toimii Rantakylän seurakunnan alueella. Lisää tietoa partiosta (rantakylanrampijat.com)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2 A