Kouluikäiset

"Yhdessä on hyvä olla, viettää hetki iloinen." - Anna-Mari Kaskinen

Rantakylän seurakunta tarjoaa kouluikäisille lapsille avoimia ja maksuttomia kerhoja ja edullisia leirejä. Lasten harrastustoiminnan lisäksi seurakunta järjestää perheille retkiä ja toimintapäiviä sekä tapahtumia. Tule mukaan, täällä on paikka juuri sinulle.

piirroskuva leikkivistä lapsista

Syksy 2021

Kerhot

Syksyn 2021 kerhot toimivat viikoilla 36-48.
Esitteet jaetaan Rantakylän alueen alakoululaisille viikolla 35.
Kerhojen syyskausi alkaa ti 7.9.2021 alkaen ja päättyy marras-joulukuun vaihteessa.
Syyslomalla (viikolla 42) ei ole kerhoja.

Kerhopaikkojen määrän näet jokaisen kerhon ilmoittautumisessa. Varasijalle ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä heti, kun paikkoja vapautuu. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhonohjaajina toimivat seurakunnan kerhonohjaajan koulutuksen käyneet 15-20 v. nuoret. Kerhon päätteeksi on pieni yhteinen hetki, jossa voidaan lukea esimerkiksi kerhorukous.

Muutokset kerhojen osalta ovat ikäviä, mutta mahdollisia. Kerhot toteutuvat mikäli kerholaisia on riittävästi.

Kerhopaikkojen osoitteet:

• Rantakylän kirkko: Rantakylänkatu 2 (sisäänkäynti A-ovesta)
  • Talastupa: Talastie 2

Kerholaisten ilmoittautuminen kerhoihin on avoinna la 4.9. klo 12 alkaen.

Ilmoittautumislinkit löytyvät ILMOITTAUTUMINEN-välilehdeltä Rantakylän seurakunnan kohdalta.

LEGOKERHOT (1.-3. lk)

• luovaa legoilla rakentamista viikkoteeman ja ihan oman idean mukaan
  • tiistaina klo 16.30-17.30 Talastuvalla
  • keskiviikkona Rantakylän kirkon legokerho 1 klo 16.30-17.15
  • keskiviikkona Rantakylän kirkon legokerho 2 klo 17.30-18.15

PELIKERHO (5.-7. lk)

• tietokonepelaamista, pelikonsoleita ja pelikoneen rakentamista yhdessä oppien
  • keskiviikkona klo 17-19 Rantakylän kirkolla

PUUHAKERHOT (2.-4. lk)

• askartelua, pelejä, leikkejä, ulkoilua
  • torstaina klo 16.30-17.30 Talastuvalla
  • torstaina klo 16.30-17.30 Rantakylän kirkolla

ULKOPELIKERHO (1.-4. lk)

• ulko- ja pihapelit sekä seikkailut kirkon ympäristössä
  • tiistaina klo 16.30-17.15 (kokoontuminen A-oven edessä)

Tiedote kerhonohjaajien huoltajille (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Musiikki

LAPSIKUORO TRIOLI

Alakouluikäisten kuoro aloittaa poikkeuksellisesti vasta 28.10. Harjoituksia pidetään kahdessa ryhmässä, joista voit valita sinulle sopivamman.
Johtajana kanttori Pasi Karjalainen puh. 050 581 2485. Ilmoittautumiset suoraan Pasille harjoituksissa.

• to klo 14 Utran koululla musiikkiluokassa, 28.10. alkaen
  • to klo 15 Rantakylän kirkolla, 28.10. alkaen

Leirit

Leirit pidetään Vaivion kurssikeskuksessa. Leirimaksu (35 €) sisältää kuljetukset, majoittumisen 2-4 hengen huoneissa omin liinavaattein, ruoat, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein ottamalla ennen leiriä yhteyttä työntekijään.

Leirien ohjelma on monipuolista: askartelua, leikkejä, kisoja, mukavaa yhdessäoloa, Raamattujuttuja, musiikkia ja rauhallisia hartaushetkiä Tähtikappelissa. Leiriruoka on herkullista ja saunan lämpö mukavaa. Leireillä on mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi isosia sekä avustajia.

Leireille tulee ilmoittautua ennakkoon netti-ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä. Leirit on tarkoitettu ensijaisesti Rantakylän seurakunnan alueella asuville lapsille ja ne järjestää Rantakylän seurakunta.

Leirikeskukseen tutustuminen.

Leiri- ja retkimaksuista

Leiri- ja retkimaksuista voi hakea alennusta taloudellisin perustein. Täytetty hakemus ja liitteet toimitetaan ennen leiriä / retkeä nuorisotyönohjaajalle.

Perheiden pyhät

Tilaisuudet ovat Rantakylän kirkossa, Rantakylänkatu 2

• Perheiden vaeltava luontokirkko 22.8. klo 15-17 Utran saaressa
  • 4-vuotissynttärit 19.9. klo 14
  • Vauvakirkko 31.10. klo 16
  • Perhemessu 28.11. klo 10
  • Lasten kauneimmat joululaulut klo 16

Rantakylän Rämpijät ry

Partiolippukunta toimii Rantakylän seurakunnan alueella. Lisää tietoa partiosta (rantakylanrampijat.com)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2 A