Kouluikäiset

"Yhdessä on hyvä olla, viettää hetki iloinen." - Anna-Mari Kaskinen

Rantakylän seurakunta tarjoaa kouluikäisille lapsille avoimia ja maksuttomia kerhoja ja edullisia leirejä. Lasten harrastustoiminnan lisäksi seurakunta järjestää perheille retkiä ja toimintapäiviä sekä tapahtumia. Tule mukaan, täällä on paikka juuri sinulle.

piirroskuva leikkivistä lapsista

Kevät 2022

Kerhot

Kevään kerhot toimivat viikoilla 4-16.
Esitteet jaetaan Rantakylän alueen alakoululaisille viikolla 2.
Kerhokausi alkaa ti 25.1.2022 alkaen ja päättyy huhtikuussa.
Talvilomalla (viikolla 10) ei ole kerhoja.

Kerhopaikkojen määrän näet jokaisen kerhon ilmoittautumisessa. Varasijalle ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä heti, kun paikkoja vapautuu. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhonohjaajina toimivat seurakunnan kerhonohjaajan koulutuksen käyneet 15-20 v. nuoret. Kerhon päätteeksi on pieni yhteinen hetki, jossa voidaan lukea esimerkiksi kerhorukous.

Muutokset kerhojen osalta ovat ikäviä, mutta mahdollisia. Kerhot toteutuvat mikäli kerholaisia on riittävästi.

Kerhopaikkojen osoitteet:

• Rantakylän kirkko: Rantakylänkatu 2 (sisäänkäynti A-ovesta)
  • Talastupa: Talastie 2

Kerholaisten ilmoittautuminen kerhoihin on avoinna la 15.1. klo 12 alkaen.

Ilmoittautumislinkit löytyvät ILMOITTAUTUMINEN-välilehdeltä Rantakylän seurakunnan kohdalta.

LEGOKERHO (1.-3. lk)

• luovaa legoilla rakentamista viikkoteeman ja ihan oman idean mukaan
  • tiistaina klo 16.30-17.30 Talastuvalla

PELIKERHO (5.-7. lk)

• tietokonepelaamista, pelikonsoleita ja pelikoneen rakentamista yhdessä oppien
  • keskiviikkona klo 17-19 Rantakylän kirkolla

PUUHAKERHOT (2.-4. lk)

• askartelua, pelejä, leikkejä, ulkoilua
  • torstaina klo 16.30-17.30 Talastuvalla
  • torstaina klo 16.30-17.30 Rantakylän kirkolla

Tiedote kerhonohjaajien huoltajille (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Musiikki

LAPSIKUORO TRIOLI

Alakouluikäisten kuoro aloittaa to 13.1. Harjoituksia pidetään kahdessa ryhmässä, joista voit valita sinulle sopivamman.
Johtajana kanttori Pasi Karjalainen puh. 050 581 2485. Ilmoittautumiset suoraan Pasille harjoituksissa.

• to klo 14 Utran koululla musiikkiluokassa, 13.1. alkaen
  • to klo 15 Rantakylän kirkolla, 13.1. alkaen

Leirit

Leirit pidetään Vaivion kurssikeskuksessa. Leirimaksu (30 €) sisältää kuljetukset, majoittumisen 2-4 hengen huoneissa omin liinavaattein, ruoat, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein ottamalla ennen leiriä yhteyttä työntekijään.

Leirien ohjelma on monipuolista: askartelua, leikkejä, kisoja, mukavaa yhdessäoloa, Raamattujuttuja, musiikkia ja rauhallisia hartaushetkiä Tähtikappelissa. Leiriruoka on herkullista ja saunan lämpö mukavaa. Leireillä on mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi isosia sekä avustajia.

Leireille tulee ilmoittautua ennakkoon netti-ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä. Leirit on tarkoitettu ensijaisesti Rantakylän seurakunnan alueella asuville lapsille ja ne järjestää Rantakylän seurakunta.

Leirikeskukseen tutustuminen.

Leiri- ja retkimaksuista

Leiri- ja retkimaksuista voi hakea alennusta taloudellisin perustein. Täytetty hakemus ja liitteet toimitetaan ennen leiriä / retkeä nuorisotyönohjaajalle.

Perheiden pyhät

Tilaisuudet ovat Rantakylän kirkossa, Rantakylänkatu 2

• Laskiaisen perhemessu su 27.2. klo 10
  • Vauvakirkko 27.3. klo 16
  • Palmusunnuntain perhetapahtuma su 10.4. klo 16

Rantakylän Rämpijät ry

Partiolippukunta toimii Rantakylän seurakunnan alueella. Lisää tietoa partiosta (rantakylanrampijat.com)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2 A