Kouluikäiset

"Yhdessä on hyvä olla, viettää hetki iloinen." - Anna-Mari Kaskinen

Rantakylän seurakunta tarjoaa kouluikäisille lapsille avoimia ja maksuttomia kerhoja ja edullisia leirejä. Lasten harrastustoiminnan lisäksi seurakunta järjestää perheille retkiä ja toimintapäiviä sekä tapahtumia. Tule mukaan, täällä on paikka juuri sinulle.

Syksy 2020

Kerhot

Syksyn 2020 kerhojen esitteet jaetaan Rantakylän alueen alakoululaisille viikolla 35. Kerholaisten ilmoittautuminen kerhoihin on avoinna la 29.8. alkaen. Kerhojen syyskausi alkaa ti 8.9.2020 alkaen ja päättyy marraskuun viimeisellä viikolla. Syyslomalla (viikolla 42) ei ole kerhoja.

Kerhopaikkojen määrän näet jokaisen kerhon ilmoittautumisessa. Varasijalle ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä heti, kun paikkoja vapautuu. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhonohjaajina toimivat seurakunnan kerhonohjaajan koulutuksen käyneet 15-20 v. nuoret. Kerhon päätteeksi on pieni yhteinen hetki, jossa voidaan lukea esimerkiksi kerhorukous.

Muutokset kerhojen osalta ovat ikäviä, mutta mahdollisia. Kerhot toteutuvat mikäli kerholaisia on riittävästi.

Kerhopaikkojen osoitteet: Rantakylän kirkko: Rantakylänkatu 2, Talastupa: Talastie 2.

LEGOKERHOT (1.-3. lk)

• luovaa legoilla rakentamista viikkoteeman ja ihan oman idean mukaan
  • tiistaina klo 16.30-17.30 Talastuvalla
  • keskiviikkona klo 16.30-17.30 Rantakylän kirkolla (sisäänkäynti A-ovesta)

PELIKERHO (5.-7. lk)

• tietokonepelaamista, pelikonsoleita ja pelikoneen rakentamista yhdessä oppien
  • keskiviikkona klo 17-19 Rantakylän kirkolla (sisäänkäynti A-ovesta)

PUUHAKERHOT (2.-4. lk)

• askartelua, pelejä, leikkejä, leipomista
  • torstaina klo 16.30-17.30 Talastuvalla
  • torstaina klo 16.30-17.30 Rantakylän kirkolla (sisäänkäynti A-ovesta)

LEGO- JA PUUHAKERHO (1.4. lk)

• luovaa legoilla rakentamista ja muuta yhdessä puuhaamista vuoroviikoilla
  • tiistaina klo 16.30-17.30 (sisäänkäynti A-ovesta)

MUUTOS: Musakerho (5.-7. lk) ja teatterikerho (5.-7. lk) eivät valitettavasti toteutuneet tänä syksynä. Niiden tilalle on perustettu uusi Lego- ja puuhakerho (1.-4. lk)

Tiedote kerhonohjaajien huoltajille (pdf)

Musiikki

LAPSIKUORO TRIOLI

Alakouluikäisten kuoron harjoituksia pidetään kahdessa ryhmässä, joista voit valita sinulle sopivamman.
Johtajana kanttori Pasi Karjalainen puh. 050 581 2485.

• to klo 14 Utran koululla musiikkiluokassa, 3.9. alkaen
  • to klo 15 Rantakylän kirkolla, 3.9. alkaen

10-synttärit

to 10.12. klo 18.00 Rantakylän kirkossa. 10-synttärit on juhla tänä vuonna kymmenen vuotta täyttäville lapsille ja heidän perheilleen. Sankareille lähetetään kutsukortti! Kutsutut sankarit voivat ilmoittautua mukaan tästä

Leirit

Leirit pidetään Vaivion kurssikeskuksessa. Leirimaksu (35 €) sisältää kuljetukset, majoittumisen 2-4 hengen huoneissa omin liinavaattein, ruoat, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein ottamalla ennen leiriä yhteyttä työntekijään.

Leirien ohjelma on monipuolista: askartelua, leikkejä, kisoja, mukavaa yhdessäoloa, Raamattujuttuja, musiikkia ja rauhallisia hartaushetkiä Tähtikappelissa. Leiriruoka on herkullista ja saunan lämpö mukavaa. Leireillä on mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi isosia sekä avustajia.

Leireille tulee ilmoittautua ennakkoon netti-ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä. Leirit on tarkoitettu ensijaisesti Rantakylän seurakunnan alueella asuville lapsille.

Leirikeskukseen tutustuminen.

• TÄHTILEIRI 4-6 -luokkalaisille pe 13.11. - su 15.11.2020
    Ilmoittautuminen päättynyt. Leiri on täynnä.
    Järjestäjänä Rantakylän seurakunta.
  • KATO MUA! -perheleiri pe 20. - la 21.11.2020

Ilmoittautuminen on päättynyt. Lapsen oikeuksien viikolla lapsiperheitä kutsutaan leireilemään Vaivioon. Ohjelmassa rentoa yhdessäoloa,leikkejä, askartelua ja ulkoilua. Tähtikappelissa vietämme perhehartauksia ja mikä ihaninta, saamme yhdessä istua valmiiseen ruokapöytään. Leiri toteutetaan seurakuntien yhteistyönä.

Leiri- ja retkimaksuista

Leiri- ja retkimaksuista voi hakea alennusta taloudellisin perustein. Täytetty hakemus ja liitteet toimitetaan ennen leiriä / retkeä nuorisotyönohjaajalle tai Rantakylän seurakunnan toimistoon (avoinna arkisin klo 9-12).

Perheiden pyhät

Tapahtumat ovat Rantakylän kirkossa. Messun jälkeen kirkkokahvit ja -mehut. Lisäksi sunnuntain klo 10 messuissa on syys- ja kevätkaudella lastenkaitsenta ja messupyhishetki.

• Kouluun lähtevien siunaaminen Rantakylän kirkossa su 9.8. klo 18
  • 4v-synttärit su 20.9. klo 16
  • Perhemessu su 4.10. klo 16
  • Vauvakirkko su 25.10. klo 16
  • Perhemessu su 29.11. klo 10
  • Lasten kauneimmat joululaulut su 13.12. klo 16 - tilaisuus on peruttu

Rantakylän Rämpijät ry

Partiolippukunta toimii Rantakylän seurakunnan alueella. Lisää tietoa partiosta (rantakylanrampijat.com).

Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2 A