Valikko

Kouluikäiset

"Yhdessä on hyvä olla, viettää hetki iloinen." - Anna-Mari Kaskinen

Rantakylän seurakunta tarjoaa kouluikäisille lapsille avoimia ja maksuttomia kerhoja ja edullisia leirejä. Lasten harrastustoiminnan lisäksi seurakunta järjestää perheille retkiä ja toimintapäiviä sekä tapahtumia. Tule mukaan, täällä on paikka juuri sinulle.

Kevät 2021

Kerhot

Kevään 2021 kerhot aloittavat viikolla 4.
Esitteet jaetaan Rantakylän alueen alakoululaisille viikolla 2. Kerholaisten ilmoittautuminen kerhoihin on avoinna la 16.1. alkaen. Kerhojen kevätkausi alkaa ti 26.1.2021 alkaen ja päättyy huhtikuun toiseksi viimeisellä viikolla. Talvilomalla (viikolla 10) ja pääsiäsviikolla (viikko 13) ei ole kerhoja.

Kerhot ovat aloittaneet jo syksyllä ja niihin otetaan nyt mukaan uusia kerholaisia. Kerhossa jatkavien ei tarvitse enää ilmoittautua uudelleen. Kerhopaikkojen määrän näet jokaisen kerhon ilmoittautumisessa. Varasijalle ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä heti, kun paikkoja vapautuu. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhonohjaajina toimivat seurakunnan kerhonohjaajan koulutuksen käyneet 15-20 v. nuoret. Kerhon päätteeksi on pieni yhteinen hetki, jossa voidaan lukea esimerkiksi kerhorukous.

Muutokset kerhojen osalta ovat ikäviä, mutta mahdollisia. Kerhot toteutuvat mikäli kerholaisia on riittävästi.

Kerhopaikkojen osoitteet: Rantakylän kirkko: Rantakylänkatu 2, Talastupa: Talastie 2.

LEGOKERHOT (1.-3. lk) täynnä

• luovaa legoilla rakentamista viikkoteeman ja ihan oman idean mukaan
  • tiistaina klo 16.30-17.30 Talastuvalla
  • keskiviikkona Rantakylän kirkon legokerho 1 klo 16.30-17.15 (sisäänkäynti A-ovesta) HUOM. muuttunut kellonaika!
  • keskiviikkona Rantakylän kirkon legokerho 2 klo 17.30-18.15 (sisäänkäynti A-ovesta)

PELIKERHO (5.-7. lk) täynnä

• tietokonepelaamista, pelikonsoleita ja pelikoneen rakentamista yhdessä oppien
  • keskiviikkona klo 17-19 Rantakylän kirkolla (sisäänkäynti A-ovesta)

PUUHAKERHOT (2.-4. lk) täynnä

• askartelua, pelejä, leikkejä, leipomista
  • torstaina klo 16.30-17.30 Talastuvalla
  • torstaina klo 16.30-17.30 Rantakylän kirkolla (sisäänkäynti A-ovesta)

LEGO- JA PUUHAKERHO (2.-4. lk) täynnä

• luovaa legoilla rakentamista ja muuta yhdessä puuhaamista vuoroviikoilla
  • tiistaina klo 16.30-17.30 (sisäänkäynti A-ovesta)

Tiedote kerhonohjaajien huoltajille (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Musiikki

LAPSIKUORO TRIOLI

Alakouluikäisten kuoron harjoituksia pidetään kahdessa ryhmässä, joista voit valita sinulle sopivamman.
Johtajana kanttori Pasi Karjalainen puh. 050 581 2485. Ilmoittautumiset suoraan Pasille.

• to klo 14 Utran koululla musiikkiluokassa, 28.1. alkaen
  • to klo 15 Rantakylän kirkolla, 28.1. alkaen
  • HUOM. muuttunut päivämäärä, esitteessä luki 14.1.

Leirit

Leirit pidetään Vaivion kurssikeskuksessa. Leirimaksu (35 €) sisältää kuljetukset, majoittumisen 2-4 hengen huoneissa omin liinavaattein, ruoat, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein ottamalla ennen leiriä yhteyttä työntekijään.

Leirien ohjelma on monipuolista: askartelua, leikkejä, kisoja, mukavaa yhdessäoloa, Raamattujuttuja, musiikkia ja rauhallisia hartaushetkiä Tähtikappelissa. Leiriruoka on herkullista ja saunan lämpö mukavaa. Leireillä on mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi isosia sekä avustajia.

Leireille tulee ilmoittautua ennakkoon netti-ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä. Leirit on tarkoitettu ensijaisesti Rantakylän seurakunnan alueella asuville lapsille ja ne järjestää Rantakylän seurakunta.

Leirikeskukseen tutustuminen.

• LUMILEIRI 2-4 -luokkalaisille pe 12. - su 14.2.2021
    Ilmoittautuminen on päättynyt, leiri on täynnä
  • RENTOLEIRI 5-7 -luokkalaisille pe 14. - su 16.5.2021

Ilmoittautuminen on avoinna su 25.- ke 28.4.

Leiri- ja retkimaksuista

Leiri- ja retkimaksuista voi hakea alennusta taloudellisin perustein. Täytetty hakemus ja liitteet toimitetaan ennen leiriä / retkeä nuorisotyönohjaajalle.

Perheiden pyhät

• (Ystävänpäivän perhemessu 14.2. klo 10 - valitettavasti peruttu kokoontumisrajoitusten vuoksi)
  • Palmusunnuntain perhemessu su 28.3. klo 16 (huom. uusi, esitteestä poikkeava aika)
  • Vauvakirkko su 25.4. klo 16

Rantakylän Rämpijät ry

Partiolippukunta toimii Rantakylän seurakunnan alueella. Lisää tietoa partiosta (rantakylanrampijat.com)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Rantakylän seurakunta
Rantakylänkatu 2 A