Isoset

Isostoimintaan ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret, jotka haluavat toimia seurakunnan leireillä ja kerhoissa isosina sekä olla muuten mukana seurakunnan toiminnassa. Koulutus kestää vuoden ja toteutuu säännöllisinä ryhmätapaamisina.

Jos olet kiinnostunut isostelusta ja sinulla on jotain kysyttävää voit olla yhteydessä nuorisotyönohjaajaan joko puhelimitse, sähköpostitse tai somen kautta.

Isostoiminta on muutakin kuin koulutus

Isostoimintaan tärkeänä osana kuuluu koulutus, jossa käydään läpi erilaisten ryhmien ohjaamiseen liittyviä asioita, opetellaan kantamaan vastuuta kaikenlaisessa toiminnassa ja kasvetaan yhdessä. Isostoiminta valmentaa sekä kerhossa toimivan kerhoisosen tehtäviin sekä leireillä ja muussakin toiminnassa vastuuta kantavan isosen tehtäviin.

Koulutus tapahtuu kerran kuussa sekä rohkaisee ottamaan osaamisesi omiin käsiisi osallistumalla omien mahdollisuuksiesi mukaan monipuolisesti seurakunnan toimintaan. Läsnäolosi on arvokasta aina.

Koulutuspäivät 2019-2020

Isosten whatsapp - ryhmän perustamislupakysely huoltajille tästä linkistä.

Syksyn 2019 isoskoulutuspäivät

• Isosleiri 6.-8.9. Vaiviossa Enon ja Ilomantsin kanssa.
  • 6.10. klo 11-16 Kiihtelysvaaran seurakuntatalolla
  • 3.11. klo 11-16 Kiihtelysvaaran seurakuntatalolla
  • 1.12. klo 11-16 Kiihtelysvaaran seurakuntatalolla.

Kevään 2020 isoskoulutuspäivät

• Isosleiri 24-26.1.2020 Vaiviossa Enon ja Ilomantsin kanssa
  • 2.2. klo 11-16 Tuupovaaran srk-talolla
  • 22.2. klo 10-15  Rovastikunnallinen isospäivä Pielisensuun kirkolla
  • 1.3. klo 11-16 Kiihtelysvaaran srk-talolla
  • 19.4. klo 11-16 Tuupovaaran srk-talolla
  • 15.-17.5. isosleiri Vaiviossa Enon kanssa.