Hyppää sisältöön

Isoset

Isostoimintaan ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret, jotka haluavat toimia seurakunnan leireillä ja kerhoissa isosina tai olla muuten mukana seurakunnan toiminnassa.Isoskoulutus ja isostoiminta ovat sinua varten, eikä osallistuminen velvoita toimimaan isosena

Kutsun sinua mukaan isostoimintaan!

  • Isoskoulutukseen osallistuminen antaa valmiuksia toimia isosena

  • Vaara-Karjalassa koulutus tapahtuu pääsääntöisesti leirien muodossa. Lisäksi on muutamia erikseen sovittavia tapahtumia ja koulutuspäiviä, jotka päätetään yhdessä aikataulusi mukaan. Ilmoittautumalla leirille, ilmoittaudut samalla mukaan isostoimintaa/koulutukseen. Ilmoittaudu 8.9. mennessä.

  • Isoset voivat osallistua palvelutehtäviin isoskoulutuksen aikana ja sen jälkeen. Osasta tehtävistä maksetaan pieni palkkio. Koulutuksen osallistuva voi toimia myös toimia myös kerhonohjaajana. Kerhonohjaajakoulutus tapahtuu toiminnan ohessa. Hommiin voit hakea jo seuraavan kesän ripareille ja lasten leirille tai vaikka apuohjaajaksi tämän vuoden kerhoihin.

  • Isostoimintaan osallistuminen ei velvoita isosen tehtäviin, vaan voit tulla mukaan tapaamaan kavereita ja ideoimaan srk:n nuorten toimintaa.

  • Jos haluat osallistua koulutukseen/isostoimintaan, laita viestiä minulle sähköpostilla tai vaikka WhatsAppilla.

  • Isoskoulutuksesta on myös hyötyä opinnoissa tai kesätöitä hakiessasi.

 

Läsnäolosi on aina arvokasta!

 

Isoskoulutuspäivä uusille isoille ja kerhonohjaajhille 6.1.2023 klo 10-15

(aloitamme osallistumalla yhteiseen messuun, joten tule paikalle hyvissä ajoin)

 

Isosleirit toteutetaan yhdessä Enon ja Ilomantsin seurakuntien kanssa Vaiviossa. Leirien päivämäärät ovat alla. Jokaiselle leirille ilmoittaudutaan erikseen.

Tulevat Isosleirit:

13.-15.1. 2023, ilmoittaudu tästä

28.-30.4.2023