Isoset

Isostoimintaan ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret, jotka haluavat toimia seurakunnan leireillä ja kerhoissa isosina sekä olla muuten mukana seurakunnan toiminnassa. Hommiin  voit hakea jo seuraavan kesän ripareille ja lasten leirille.Koulutus toteuu isosleireillä ja käytännön tilanteissa harjoittelemalla.

Jos olet kiinnostunut isosena toimimisesta ole yhteydessä nuorisotyönohjaajaan joko tekstiviestillä, soittamalla tai sähköpostilla. Myös isosleirille ilmoittautuminen riittää, nuorisotyönohjaaja on sinuun yhteydessä ennen leiriä.

Isostoiminta on muutakin kuin koulutus

Isostoimintaan tärkeänä osana kuuluu koulutus, jossa käydään läpi erilaisten ryhmien ohjaamiseen liittyviä asioita, opetellaan kantamaan vastuuta kaikenlaisessa toiminnassa ja kasvetaan yhdessä. Isostoiminta valmentaa sekä kerhossa toimivan kerhoisosen tehtäviin sekä leireillä ja muussakin toiminnassa vastuuta kantavan isosen tehtäviin. Koulutus toteutuu isosleireinä ja käytännön harjotteluina erikseen sovittavina ajankohtina  riippuen tehtävistä joihin pyrit (esim. varkkareitten kirkkoyö/rippikoulun ennakkopäivät): Lisäksi  yhteen Yhteisvastuutapahtumaan osallistuminen kuuluu isoskoulutukseen.

Isoskoulutuksesta ja siitä saatavasta todistuksesta voi olla sinulle monenlaista hyötyä - esimerkiksi opinnoissa tai kesätöitä hakiessasi.

Koulutus rohkaisee ottamaan osaamisesi omiin käsiisi osallistumalla omien mahdollisuuksiesi mukaan monipuolisesti seurakunnan toimintaan. Läsnäolosi on arvokasta aina!

Isosleirit: