Moottoripaja

Joensuun Moottoripaja eli Joemopa on noin 14-25 -vuotiaille nuorille suunnattua ohjattua ja turvallista toimintaa. Valtakunnallisesti moottoripajatoimintaa koordinoi Lasten ja nuorten Keskus ry (ent. Nuori Kirkko), Joensuussa se on osa erityisnuorisotyötä.

Moottoripaja toimii osoitteessa Jukolankatu 20 (huom! uusi osoite) ja on avoinna kesällä 2020

• keskiviikkoisin klo 16-20 (3.6.2020 alkaen).

Vapaaehtoiset voimavarana, yhdistys tukena

Moottoripajan toiminnoissa on erityisnuorisotyönohjaajan lisäksi mukana vapaaehtoisia pajaohjaajia. Uusille toimijoille on aina tarve, otathan reippaasti yhteyttä Mattiin, jos kiinnostuksesi heräsi.

Moottoripajan toimintaa rahoitetaan kokonaisuudessa yhteistyökumppanien tuella, lahjoituksilla ja eri tahoilta saatavalla hankerahoituksella. Tätä hallinnoimaan ja toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi perustettiin 4.12.2019 Joensuun Moottoripajan tuki ry.

erityisnuorisotyönohjaaja
Joensuun seurakuntayhtymä