Kouluikäiset

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Järjestämme Enon seurakunnassa monipuolista kerho- ja harrastustoimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille. Pidämme kerhoja useissa toimipisteissä, jotta ne olisivat mahdollisimman monen ulottuvilla. Toiminnan lisäksi kerhoissa vietetään pieni hartaushetki. Kerhot ovat maksuttomia.

Kerhojen lisäksi järjestämme erilaisia teemapäiviä ja -pajoja, jotka voivat olla suunnattuja koko perheelle. Lisäksi vuosittain on useita leirejä ja retkiä.

Hirsimökki ja vanha kellari. Taustalla mäntymetsää ja järvi.
Murikan majalla mukavaa kesäpuuhaa perheille.

Kesän toiminta

Kesän leirit on peruttu. Emme pysty huolehtimaan koronan vaatimien hygieniasuositusten noudattamisesta Murikan majan leireillä. Tusinaretkemme suuntautuu Helsinkiin Serenaan ja Linnanmäelle. Tästä syystä se on turvallisuussyistä peruttu.

Omatoimista kesätekemistä:

Kesä- ja heinäkuussa löydät tehtävärasteja Murikan majan alueelta ja Hepokallion laavun rantapolulta.

Murikan maja on partiomaja kauniilla paikalla Ahvenisella. Murikan majalla voi uida ja retkeillä.
Olemme tehneet majan alueelle erilaisia rastitehtäviä koko perheelle. Alueelta löytyy myös rukouspolku hiljentymiseen.
Näiden tehtävien tekoon tarvitset älypuhelimen ja nettiyhteyden. Tehtävät löytyvät osoitteesta: https://play.seppo.io/
(valitse ihan ensin kieleksi suomi)
Tarkemmat ohjeet paikan päällä. Majalla voi toki käydä myös ihan muuten vain retkeilemässä.
Murikan majalla on yksityistilaisuudet 3., 7., ja 12.6. sekä 14.7. Muuten majan alue on retkeilykäytössä.
Murikan majan osoite on: Murikantie 113, 81260 Ahveninen.

Hepokallion laavulle menevän rantapolun varrelta löytyy tehtävärasteja. Hepokallion rantapolku on mukava reitti, jonka pienikin lapsi jaksaa kulkea.
Reitti ei sovellu liikuntaesteisille.Laavulle pääsee myös pururataa pitkin. Pururadan varrella ei ole rasteja.
Lähtöpaikka Hepokalliolle on Enon hautausmaan kirkon puoleisesta päädystä. Kannattaa pysäköidä auto punaisen hirsirakennuksen lähelle.

Muistattehan hyvän retkeilijän säännöt. Pidetään paikat siistinä ja kunnossa.

Enon seurakunnan face-sivuilla on videoita ja vinkkejä tekemisiin lapsille ja koululaisille mm. askarteluvideoita ja Blogipyhis. Käy tykkäämässä meidän sivuista :)

Toivon tähden-youtubekanava on seurakuntayhtymämme ilmainen kanava, johon nyt laitamme monenlaisia videoita lapsille ja koululaisille.

Saijaan ja Sanna-Marikaan saat aina ottaa yhteyttä, jos on jotain huolia tai murheita tai jos kaipaat juttuseuraa.

Enon seurakunnan kasvatustyö toivottaa kaikille
mukavaa, rentouttavaa ja turvallista kesää!

Enon seurakunta
Kunnantie 2