Kouluikäiset

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Järjestämme Enon seurakunnassa monipuolista kerho- ja harrastustoimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille. Toiminnan lisäksi kerhoissa vietetään pieni hartaushetki. Kerhot ovat maksuttomia.

Kerhojen lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä vuoden aikana.

Kuvassa iloisena hyppiviä lapsia kesävaatteissa. Taustalla kesäinen niitty ja metsä.
Kuvassa piirrettynä järvi ja metsämaisema sekä telttoja. Teksti: Polku telttaleiri 29.6.-4.7.-2022 Partaharju
Polku

Syksy 2022

Avoimet ovet 1-4-luokkalaisille, 1.9. alkaen

Torstaisin klo 13-15

Enon seurakuntatalolla (käynti leikkipuiston viereisestä ovesta)

Tule viettämään aikaa kavereiden kanssa, pelaamaan, leikkimään tai vaikka tekemään läksyt.

Avoimissa ovissa on tarjolla välipalaa.

Välillä on myös ohjattua toimintaa.

Avoimiin oviin ei tarvitse ilmoittautua.

Kerhot

Enon seurakunnan koululaisten kerhot ovat ilmaisia ja avoimia kaikille.

Kerhot päivittyvät tälle sivulle elokuun aikana.

Kerhotilat

Enon seurakuntatalo, Enontie 30A, 81200 Eno

Uimaharjun kerhotila, Villa Koivurannan salin alakerta (käynti takapihan kautta), Keskustie 5, Uimaharju

Enon seurakunta