Kouluikäiset

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Järjestämme Enon seurakunnassa monipuolista kerho- ja harrastustoimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille. Toiminnan lisäksi kerhoissa vietetään pieni hartaushetki. Kerhot ovat maksuttomia.

Kerhojen lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä vuoden aikana.

10-vuotias tyttö heittää pudonneita vaahteranlehtiä ilmaan. Tyttö on iloinen. Tytöllä on värikäs huivi.

Kesä 2021

Murikan leirit

Leirit pidetään Murikan majalla, Ahvenisella.
Murikan maja on hieno leiripaikka Pielisen rannalla keskellä mäntymetsää. Leireillä ollaan koko ajan ulkona. Tiedossa on mukavia pelejä ja kisoja, käsillä tekemistä, hetkiä nuotiolla, rentoa yhdessä oloa, uusia kavereita ja tietenkin uintia ja saunomista.

Leirille tullaan omilla kyydeillä. (leiriläiset ovat usein tulleet kimppakyydeillä)

Telttaleiri 21.-23.6.

3-7-luokkalaisille

Leirin hinta on 35€  (sis. täysihoito, ohjelma sekä tapaturmavakuutus)

Leirillä ei tarvitse olla omaa telttaa.

Ilmoittaudu tästä (ilmoittautuminen auki 10.5.-31.5.)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Päiväleiri 29.6.-1.7.

Eskari-3-luokkalaisille

Leirin hinta on 25€ (sis. lounas ja välipala, ohjelma sekä tapaturmavakuutus)

Leiripäivä alkaa aina klo 9 ja päättyy klo 17.

Tusinaretki 9.-10.6. PERUTTU

Retken kohteena on Tykkimäki, Kouvola

Tusinaretki on peruttu Kymenlaakson huonontuneen Koronatilanteen johdosta.

"Kymenlaakso jatkaa kiihtymisvaiheessa, koronatilanteen huonontunut suunta huolestuttava
Kymenlaakso jatkaa kiihtymisvaiheessa. Koronatilanne on kehittynyt viimeisen viikon aikana huolestuttavasti huonompaan suuntaan. Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä antoi tänään Etelä-Suomen aluehallintovirastolle suosituksen jatkaa päätöstä 20 hengen kokoontumisrajoituksesta kesäkuun puoliväliin saakka. Lisäksi koordinaatioryhmä suosittelee Kymenlaaksoon tartuntatautilain 58 d pykälän käyttöönottoa seuraavan kuukauden ajaksi, mahdollisimman pikaisesti."

Kesäkerho 4-8-vuotiaille

7.-11.6. ja 14.-18.6.

Maanantaista-perjantaihin klo 13-16

Kesäloman kahdella ensimmäisellä viikolla pidetään kesäkerhoa 4-8-vuotiaille.
Kerho pidetään Hyvänmielen tuvalla. Myös erilaiset retket lähialueelle ovat mahdollisia.

Kesäkerhoon on ennakkoilmoittautuminen, mutta kesäkerhoon ei tarvitse sitoutua koko kahdeksi viikoksi.
Ilmoittautumisen yhteydssä kysymme mahdolliset kerhopäivät.

Kesäkerhossa pelataan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan, hiljennytään ja käydään retkillä esim. kirjastossa tai metsässä.

Kesäkerholaiset saavat kerhossa välipalan.

Kerho on ilmainen.

Kerhoa ohjaavat pyhäkoulusta tutut ohjaajat Satu ja Suvi.

Ilmoittaudu kesäkerhoon tästä. (ilmoittautuminen auki 10.5.-27.5.)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kevät 2021

Kerhot

Kerhot jatkuvat viikolle 19 asti.

Pyhäkoulu 4-10-vuotiaille

Pyhäkoulu eli lasten kirkko, on kirkon vanhin lapsityön muoto, jota kävivät jo äidit ja isät, ehkä ukit ja mummitkin lapsuudessaan.

Pyhäkoulussa tärkeintä on hiljentyminen sekä lapsille sopivat raamatunkertomukset. Siellä opitaan myös kiitollisuutta, toisten kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen sekä huolenpitoon luottamista.

Kertomusten, lasten virsien ja rukousten lisäksi ohjelmaan kuuluvat erilaiset tehtävät, askartelut, leikit, juhlahetket ja retket. Pyhäkoulut ovat kaikille lapsille avoimia ja ilmaisia.

Pyhäkoulu on jo alkanut, mutta mukaan mahtuu vielä. Pyhäkoulun voi aloittaa missä vaiheessa vuotta haluaa.

Kevään viimeinen pyhäkoulu on 13.5.

Ilmoittaudu pyhäkouluun tästä.

Kerhotilat

Hyvänmielen tupa, Niskantie 17, Eno

Uimaharjun kerhotila, Villa Koivurannan salin alakerta (käynti takapihan kautta), Keskustie 5, Uimaharju