Kouluikäiset

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Järjestämme Enon seurakunnassa monipuolista kerho- ja harrastustoimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille. Toiminnan lisäksi kerhoissa vietetään pieni hartaushetki. Kerhot ovat maksuttomia.

Kerhojen lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä vuoden aikana.

10-vuotias tyttö heittää pudonneita vaahteranlehtiä ilmaan. Tyttö on iloinen. Tytöllä on värikäs huivi.

Syksy 2020

Kerhot

Kerhot alkavat viikolla 38. Kaikki kerhot ovat maksuttomia ja niihin ovat kaikki ikäryhmään kuuluvat lapset tervetulleita. Kerhoihin ilmoittaudutaan ennakkoon. Kerhoon ei saa tulla ilman ilmoittautumista. Kerhoihin kuuluu hartaushetki.

Koronatilanteen vuoksi on kerhoissamme alennettu osallistujien maksimimäärää. Ilmoittauduhan siis ajoissa, ettet jää ilman kerhopaikkaa.

Puuhakerhoissa on vielä tilaa. Ilmoittautua voit 30.9. asti. Ilmoittaudu kerhoihin täällä.

Kokkikerhot

Kokkikerhoissa laitetaan yhdessä ruokaa ja leivotaan. Lisäksi on pelejä ja leikkejä. Kerhoihin otetaan maksimissaan 8 hlöä. Kokkikerhoissa on hyvä olla mukana oma esiliina.

3-5-luokkalaisille

tiistaisin klo 15.45-17.45 3-5-luokkalaisille, Hyvänmielen Tupa, Eno TÄYNNÄ

torstaisin klo 15.45-17.45 3-5-luokkalaisille, Uimaharjun kerhotila TÄYNNÄ

1-3-luokkalaisille

keskiviikoisin klo 16.30-18 Hyvänmielen Tupa, Eno TÄYNNÄ

Puuhakerhot eskari-2-luokkalaisille

Puuhakerhoissa pelataan, leikitään, askarrellaan ja välillä leivotaan/kokataan. Lisäksi muita teemoja. Puuhakerhoihin otetaan maksimissaan 8 hlöä.

maanantaisin klo 16-17, Hyvänmielentupa, Eno

Keskiviikoisin klo 15.15-16.15, Uimaharjun kerhotila

Tyttöjen ilta

Tyttöjen ilta ovat 6-7-luokkalaisille tytöille tarkoitettu kohtaamispaikka.

Illat pidetään Hyvänmielen Tuvalla joka toinen tiistai klo 18-20.

Ensimmäinen ilta on tiistaina 22.9.
Syksyn muut illat: 6.10., 20.10., 3.11., 17.11., 1.12., 15.12.

Illassa keskustellaan sinua kiinnostavista aiheista,
vietetään aikaa yhdessä toisten tyttöjen kanssa,
välillä tehdään jotain käsillä ja syödään hyviä ruokia.
Voimme myös tehdä keväällä yhdessä retken elokuviin, keilaamaan yms.

Eka kerralla pääset vaikuttamaan syksyn aikana käsiteltäviin aiheisiin,
joita voi olla kaikki maan ja taivaan väliltä, esim. ulkonäkö, ystävyys,
luonto tai ihan mitä vaan!

Tyttöjen illassa saat olla juuri sellainen kuin olet!

Tyttöjen ilta on maksuton.

Ilmoittaudu tyttöjen iltaan ennen osallistumista. Voit tulla mukaan vaikka tyttöjen illat olisivat jo alkaneet. Ilmoittautuminen on auki 1.9.-29.9. Ilmoittaudu tyttöjen iltaan tästä.

Pyhäkoulu 4-7-vuotiaille

Pyhäkoulu eli lasten kirkko, on kirkon vanhin lapsityön muoto, jota kävivät jo äidit ja isät, ehkä ukit ja mummitkin lapsuudessaan.

Pyhäkoulussa tärkeintä on hiljentyminen sekä lapsille sopivat raamatunkertomukset. Siellä opitaan myös kiitollisuutta, toisten kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen sekä huolenpitoon luottamista.

Kertomusten, lasten virsien ja rukousten lisäksi ohjelmaan kuuluvat erilaiset tehtävät, askartelut, leikit, juhlahetket ja retket. Pyhäkoulut ovat kaikille lapsille avoimia ja ilmaisia.

Pyhäkoulu on jo lakanut, mutta mukaan mahtuu vielä. Pyhäkoulun voi aloittaa missä vaiheessa vuotta haluaa.

Ilmoittaudu pyhäkouluun tästä.

Kerhotilat

Hyvänmielen tupa, Niskantie 17, Eno

Uimaharjun kerhotila, Villa Koivurannan salin alakerta (käynti takapihan kautta), Keskustie 5, Uimaharju