Kouluikäiset

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Järjestämme Enon seurakunnassa monipuolista kerho- ja harrastustoimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille. Toiminnan lisäksi kerhoissa vietetään pieni hartaushetki. Kerhot ovat maksuttomia.

Kerhojen lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä vuoden aikana.

Lapset heitää iloisesti syksyn värikkäitä lehtiä ilmaan.

Syksy 2022

Avoimet ovet 1-4-luokkalaisille, 1.9. alkaen

Torstaisin klo 13-15

Enon seurakuntatalolla (käynti leikkipuiston viereisestä ovesta)

Tule viettämään aikaa kavereiden kanssa, pelaamaan, leikkimään tai vaikka tekemään läksyt.

Avoimissa ovissa on tarjolla välipalaa.

Välillä on myös ohjattua toimintaa.

Avoimiin oviin ei tarvitse ilmoittautua.

Kerhot

Enon seurakunnan koululaisten kerhot ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Kerhot alkavat viikolla 37. Kerhoihin ilmoittaudutaan ennakkoon.

Mahdollisia vapaita piakkoja kerhoihin voi kysellä Saijalta.

Kokkikerhot

Kokkikerhossa laitetaan yhdessä ruokaa ja leivotaan.
Kokkikerhoissa on hyvä olla mukana oma esiliina.

1-2-luokkalaisille (yhteistyössä 4H:n kanssa) TÄYNNÄ
keskiviikkoisin klo 16-17.30

3-6-luokkalaisille, TÄYNNÄ
tiistaisin klo 18-19.45

Puuhakerhot

Puuhakerhoissa pelataan, leikitään, askarrellaan ja välillä leivotaan/kokataan. Lisäksi muita teemoja. Puuhakerhoihin otetaan maksimissaan 8 hlöä.

Eskari-2-luokkalaisille

tiistaisin klo 16-17

torstaisin klo 15.15-16.15 TÄYNNÄ
Uimaharjun kerhotila

Kepparikerho, yhteistyössä 4H:n kanssa

Kepparikerhossa voit harrastaa keppareita yhdessä muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa. Mahdollisesti voimme myös yhdessä suunnitella Kepparikisat kerhokauden aikana.

1-3-luokkalaisille
maanantaisin klo 17-18

4-6-luokkalaisille
maanantaisin klo 18-19 TÄYNNÄ

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki. Pyhäkoulu on kirkon vanhin lapsityön muoto. Siellä tärkeintä on hiljentyminen sekä lapsille sopivat raamatunkertomukset. Pyhäkoulussa opimme kiitollisuutta, toisten kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen sekä huolenpitoon luottamista.

Kertomusten, lasten virsien ja rukousten lisäksi ohjelmaan kuuluvat erilaiset tehtävät, askartelut, leikit, juhlahetket ja retket. Pyhäkoulut ovat kaikille lapsille avoimia ja ilmaisia.

Pyhäkoulu 4-8-vuotiaille
lauantaisin klo 10-12

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kerhotilat