Isoset

Rippikoulun käyneet nuoret kutsutaan mukaan seurakunnan isostoimintaan. Isoskoulutukseen osallistumalla saat pätevyyden toimia isosen tehtävissä leireillä ja ripareilla. Lisäksi saat pätevyyden ohjata kerhoa alakouluikäisille ja toimia isosena lasten viikonloppuleireillä.

Isoskoulutus antaa sinulle monipuolista kokemusta, uusia ystäviä ja ryhmänohjaustaitoja. Saat koulutuksen käytyäsi todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opinnoissa ja vaikkapa kesätöiden haussa.

Isostoimintamme koostuu leireistä, koulutusilloista ja käytännön harjoittelusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan nuorisotyöhön ja muuhunkin seurakunnan toimintaan - kuten nuorten iltoihin, retkille ja erilaisiin yksittäistapahtumiin sekä jumalanpalveluselämään - kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena.

Kevät 2022

Isoskoulutus koostuu leireistä ja koulutusiltapäivistä. Koulutusiltapäiviä on Pielisensuun kirkolla kerran kuukaudessa syys-toukokuun ajan ja leirejä on kaksi: yksi syksyllä ja toinen keväällä. Iltapäivät alkavat klo 15.00 välipalalla ja klo 15.30 aloitamme yhteisen työskentelyn.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus keväällä 2022

Ti 25.1. klo 16-17 tapaaminen teamsissä

Ti 8.2. klo 15-17 tapaaminen yläsalissa

Pe-Su 18.-20.2.2022 isosleiri Vaiviossa, ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ti 22.3. klo 15-17 tapaaminen yläsalissa

Ti 19.4. klo 15-17 tapaaminen yläsalissa

Ti 3.5. klo 15-17 tapaaminen yläsalissa

Su 22.5. isosten siunaaminen klo 10 messussa

Isoshaku P1 hiihtolomariparille Vuokattiin 13.1.-18.2.2022, hae tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Isoshaku vain jo valmistuneille isosille.

Isoshaku kouluikäisten Labyrintti-leireille (ilmoittautuminen 27.2. mennessä), hae tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Isoshaku kesän leireille on 2.-15.5.2022.

nuorisotyönohjaaja/rippikoulutyö
Pielisensuun seurakunta
Huvilakatu 8 b
80200 Joensuu

Viransijaisuus ajalla 31.8.2022 asti.

pappi
Pielisensuun seurakunta