Isoset

Rippikoulun käyneet nuoret kutsutaan mukaan seurakunnan isostoimintaan. Isoskoulutukseen osallistumalla saat pätevyyden toimia isosen tehtävissä leireillä ja ripareilla. Mikäli haluat ohjata kouluikäisten kerhoja, ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Heidi Tahvanaiseen p. 050 3053 618.

Isoskoulutus antaa sinulle monipuolista kokemusta, uusia ystäviä ja ryhmänohjaustaitoja. Saat koulutuksen käytyäsi todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opinnoissa ja vaikkapa kesätöiden haussa.

Isostoimintamme koostuu leireistä, koulutusilloista ja käytännön harjoittelusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan nuorisotyöhön ja muuhunkin seurakunnan toimintaan - kuten nuorten iltoihin, retkille ja erilaisiin yksittäistapahtumiin sekä jumalanpalveluselämään - kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena.

Syksy 2020

• Isostoiminta alkaa syysloman jälkeen, kun kaikki kesän 2020 ryhmät on konfirmoitu. Tiedotamme isoskoulutuksen alkamisesta lokakuussa.
  • Nuortenleiri Vaiviossa 27.-29.11.
  • Rippikoulujen aloituskirkko 13.12. klo 10-11.30 Pielisensuun kirkossa

Kevät 2021

Lisäksi valitse kaksi seuraavista

• Iltapalat 1 x syksy ja 1 x kevät (menun suunnittelu, hartauden valmistaminen ja pitäminen)