Isoset

”Näytä, missä apuamme, lahjojamme tarvitaan. Opeta oi Herra meitä, omastamme jakamaan.” - Lahjalaulu – Jaakko Löytty

Rippikoulun jälkeen kutsumme nuoria mukaan isostoimintaan. Isostoiminta pitää sisällään isosen taitojen oppimista koulutuspäivissä ja leireillä. Isoskoulutuksesta saat todistuksen.

Isoskoulutuksen käytyäsi, voit hakea leiri- ja kesälomakerhoisoseksi. Leirejä ovat esim. rippileirit ja leirit alakouluikäisille.

Isostoiminnassa on turvallista kasvaa kristittynä ja kokea yhdessä seurakunnan jäsenyyttä, oppien, osallistuen, kysellen, kuunnellen, laulaen, huutaen tai hiljentyen. Jokainen tavallaan!

Isoskoulutus ja isostoiminta ovat sinua varten, eikä osallistuminen velvoita toimimaan isosena. Kaikki halukkaat eivät myöskään välttämättä pääse isoseksi ensimmäisen vuoden jälkeen.

Isoset osallistuvat palvelutehtäviin isoskoulutuksen aikana ja sen jälkeen. Osasta tehtävistä (esim. leirit) maksetaan pieni palkkio. Nuori voi toimia myös kerhonohjaajana. Kerhonohjaajakoulutus tapahtuu toiminnan ohessa.

Syksyllä 2021 aloittavat isoset

Koulutus pitää sisällään koulutuspäiviä ja osallistumista seurakunnan nuorten toimintaan ja tapahtumiin. Kesällä 2022 sinulla on mahdollisuus toimia isosena kesälomakerhoissa, lastenleireillä sekä rippileireillä.

Aiemmin koulutuksen aloittaneet isoset

Syksy-talvi 2021-2022 mahdollisuus vaikuttaa nuortentoiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa ja harjoitella isostaitoja.

Osallistuminen toimintaan koko kauden aikana vaikuttaa kesän isosvalintoihin.

Pyhäselän seurakunta
Hammaslahdentie 76