Hyppää sisältöön

Kouluikäiset

Pielisensuun seurakunnan kouluikäisten toiminta kutsuu mukaan alakouluikäiset perheineen. Seurakunta tarjoaa kouluikäisille vauhdikkaita ja iloisia hetkiä sekä monenlaista tekemistä yhdessä toisten kanssa. Pääosin maksuttomien kerhojen, mukaansa tempaavien tapahtumien ja odotettujen leirien ja retkien kautta olet tärkeä osa seurakuntaamme ja yhteisöämme. Yhdessä saamme tutustua Raamatun kertomuksiin ja kokoontua yhteiseen messuun joka sunnuntai.  
 
Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen verkossa. Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia, poikkeuksena kokki- ja pienoismallikerho, joiden tarvikemaksu on 10 €/ kausi. Kerhot kestävät tunnista puoleentoista. Jokaisessa kerhossa hiljennymme lyhyeen hartauteen.

Kerhoesite lähetetään postitse kotiin viikolla 35 kaikille niille alakoululaisille, jotka ovat Pielisensuun seurakunnan jäseniä.

Syksyn kerhotoiminta.

Seurakuntien kokoava ryhmätoiminta on taas alkanut, rajoitusten mukaisesti. Kerhot alkava viikolla 36 (6.9. alkavalla viikolla). Koulujen syyslomaviikolla kerhot ovat myös lomalla (viikko 42). 

Syksyn kerho- ja leiriesitteen löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisää voit kysellä Veli-Matilta veli-matti.vepsalainen@evl.fi, p. 050 3537 641.

---------------------------------

Kerhot syksyllä 2021

Ilmoittautuminen kerhoihin alkaa 30.8.2021. Kerhot alkavat viikolla 36 ja päättyvät viikolla 49. Lisätietoa kerhoista Veli-Matilta, yhteystiedot alhaalla.

PIELISENSUUN KIRKKO

NEPENMÄEN KOULU

KARHUNMÄEN KOULU

IIKSENVAARAN KOULU

KARSIKON KOULU

 

Musakerhot

TIUKU- musakerhot 1.-4.-lk syksyllä 2021

Tiukussa lauletaan, soitetaan, pelataan, leikitään ja löydetään yhdessä tekemisen ilo. Laatta- rytmi- ja kosketinsoittimien kanssa harjaannutaan yhteiseen musisointiin. Ryhmiä ohjaa MuM Tiina Korhonen yhdessä musiikinopiskelijoiden kanssa. Ryhmätoiveen voi esittää ilmoittautumisen yhteydessä.

  • Iiksenvaaran koulu 1.-4.-lk tiistaina klo 13-14
  • Karsikon koulu 1.-4.-lk maanantaina klo 14-15
  • Karhunmäen koulu 1.-4.-lk tiistaina klo 14.15-15
  • Nepenmäen koulu 1.-4.-lk keskiviikkona klo 14.30-15 ja 15-15.30

VILLIT PILLIT -urkuryhmä 1.-6.-luokkalaisille

Villit pillit on lasten oma urkuryhmä. Ryhmässä soitetaan yhdessä urkuja ja koskettimia. Aiempaa soittokokemusta ei tarvita.

MOSAIIKKI- musiikkiryhmä 5.-8.-lk 

Mosaiikkissa lauletaan ja soitetaan. Mosaiikki osallistuu säännöllisesti Siipimessuihin, tekee keikkaretkiä ja leireilee. Laulajat muodostavat kuoron. Myös soittajat saavat ohjausta soittimien hallintaan ja yhteissoittoon. Aiempaa soittokokemusta ei tarvitse olla. 

  • Keskiviikkona klo 15.30-17 Pielisensuun kirkolla

Kysy lisää musakerhoista Korhosen Tiinalta, yhteystiedot alhaalla.

 

Leirit syksyllä 2021

Vaivion leirit ovat monelle lapselle ja nuorelle toimintakauden kohokohtia. Leireillä puuhataan yhdessä monenlaisia asioita niin sisällä kuin ulkona. Pelataan, leikitään, musisoidaan, saunotaan, vietetään iltaohjelmaa ja hiljennytään hartaushetkiin.

Leireille saavutaan joko omin kyydein tai mennään bussilla. Leiriltä palataan Siipimessuun Pielisensuun kirkkoon klo 10. Messu on osa leirin ohjelmaa. Messun valmistelu ja toteutus yhdessä on osa leirin ohjelmaa. Leirit päättyvät messun jälkeen noin klo 11.30 

 

Siipimessut

Siipimessua vietetään Pielisensuun kirkossa kerran kuussa. Näitä messuja rakennetaan erityisesti yhdessä seurakunnan siipijengin eli lasten, nuorten ja perheiden kanssa.

  •  

 

Tapahtumat

Kato mua -lapsen oikeuksien perhetapahtuma 20.11. klo 12-16, Joensuun kirkko ja Yhteiskoulun lukio

 

Kirkkokioski

Pielisensuun kirkon aulasta löydät kirkkokioskin. Kirkkokioskista voit hakea itsellesi messupassin ja ryhtyä kapuamaan kohti kirkontornia keräten samalla tarroja omaan messupassiisi.

Aina tasanteelle päästessäsi odottaa sinua pieni KirkonRotan palkinto! Kun olet kerännyt 10 tarraa passiisi - eli käynyt kymmenen kertaa messussa - pääset maksutta Vaivion leirille tai voit valita jonkun muun kirkonrotan palkinnoista!​

Kirkonrotan postilaatikosta löydät lisäksi messupähkinöitä pureskeltavaksi. Tervetuloa messuun ja myös kiskan pitäjäksi!

 

Partio

Oletko kiinnostunut partiosta? Pielisensuun seurakunnan alueella toimii lippukuntia, jotka ottavat mukaan toimintaansa uusia eri-ikäisiä jäseniä. Lisätietoa partiosta saat www.partio.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja lippukuntien johtajilta. 

Tikkamäen Tikkapartio

Vesa Paajanen, vesa.paajanen@uef.fi

Jokisuun Kipparit

Olli Hokkanen, ollhok@student.uef.fi

Ota yhteyttä

kanttori
Pielisensuun seurakunta
Huvilakatu 8 b
80200 Joensuu
nuorisotyönohjaaja/varhaisnuorisotyö
Pielisensuun seurakunta
Pielisensuun kirkko, Huvilakatu 8 b
80200 Joensuu

Nuorisotyönohjaaja 1.8. - 31.10.2021.