Rippikoulu

”Rippikoulussa ei jäädä ilman naurua ja ketään ei jätetä yksin!”, nuoren kertomaa.

Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulu kestää vähintään puoli vuotta ja niihin ilmoittaudutaan syksyllä. Perinteisten leiririppikoulujen lisäksi tarjolla on seurakunnasta riippuen myös päivä- tai teemarippikouluja.

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakunnan jäsen voi toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18 -vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Kirkollinen avioliittoon vihkiminen edellyttää rippikoulun käymistä.

Valkoinen alba päällä istuvia henkilöitä kädet sylissään.

Rippikoulu 2022

Hei sinä ensi vuonna 15-vuotta täyttävä tai jo täyttänyt nuori!

Pian on aika ilmoittautua rippikouluun.

Rippikouluun ilmoittautuminen alkaa 13.9 ja päättyy 30.9. Ilmoittautumiseen pääset tästä.

Muista valita ENON rippikoulu.

Käymme koulussa uskontotunnilla kertomassa rippikoulusta 9.9.

Jokaiselle Enon seurakunnan ensi vuonna 15-v täyttävälle nuorelle on lähetetty infokirje postitse kotiin.

Kirjeessä on tarkempaa tietoa rippikoulusta siihen ilmoittautumisesta.

Jos et kuulu kirkkoon tai et muuten ole saanut kirjettä kotiin, ja tahdot mukaan rippikouluun, ota yhteyttä Saijaan tai Kaisuun, niin laitamme sulle kirjeen kotiin.

Tervetuloa mukaan rippikoulumatkalle!

Enon seurakunta