Rippikoulu

”Rippikoulussa ei jäädä ilman naurua ja ketään ei jätetä yksin!”, nuoren kertomaa.

Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulu kestää vähintään puoli vuotta ja niihin ilmoittaudutaan syksyllä. Perinteisten leiririppikoulujen lisäksi tarjolla on seurakunnasta riippuen myös päivä- tai teemarippikouluja.

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakunnan jäsen voi toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18 -vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Kirkollinen avioliittoon vihkiminen edellyttää rippikoulun käymistä.

Valkoinen alba päällä istuvia henkilöitä kädet sylissään.

Rippikoulu 2020

Kiitos kaikille mahtavasta riparista! Pääset tapaamaan isosia, riparikavereita ja ohjaajia, kun ilmoittaudut mukaan Enon jatkoriparille!

Jatkoripari pidetään Vaivion kurssikeskuksessa 4.-5.9. Ilmoittaudu mukaan tästä. Ilmoittautuminen päättyy 20.8.

Enon seurakunta
Kunnantie 2