Valikko

Nuoret

Seurakunnassa voit viettää hyviä hetkiä yhdessä ja löytää mielekästä tekemistä sekä kavereita.

Olet tervetullut nuorten iltoihin ja -messuihin, leireille, retkille, juhliin sekä muihin tapahtumiin. Tarjolla on myös isos- ja kerhonohjaajakoulutusta sekä erilaisia vapaaehtoistehtäviä.

Seuraa täältä, mitä mahdollisuuksia voisi löytyä juuri Sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Kevät 2021

Nuorten torstai

Nuorten illat ja messut Rantakylän kirkolla torstaisin klo 17-20.

Nuorten iltojen ohjelmassa päivän teeman käsittelyä, vapaata yhdessäoloa ja iltapala.

Nuortenmessu on yhdessä tehty, kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Jos haluat osallistua messun valmisteluun, tule paikalle jo klo 17.  Messun jälkeen istutaan yhdessä iltapalalle.

Tammikuu

• (4.1. ja 21.1. nuorten torstait peruttu kokoontumisrajoitusten vuoksi)
  • 28.1. nuorten torstaimessu

• 20.5. nuorten torstai
  • 27.5. nuorten torstaimessu

Kerhonohjaajat, isoset ja avustajat kevät 2021

Koronatilanteesta johtuen ohjaajaryhmiä ja koulutettavia tiedotetaan tulevista tapahtumista ryhmäviesteillä.

Seurakunta koululla

Seurakunnan nuorisotyön väki päivystää keväällä 2021 Rantakylän Normaalikoululla keskiviikkoisin klo 11.30-12.30.

Maata Näkyvissä -festarit

Joensuun seurakuntien retki Maata Näkyvissä -festareille Turkuun järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2021.

Leiri- ja retkimaksuista

Sinulla on mahdollisuus pyytää perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden maksuvapautusta tai alennusta retkistä tai leireistä. Ole tällöin ajoissa yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan työntekijään, katsomme yhdessä mitä voimme tehdä. Viikkotoiminta on maksutonta.

Olemme sinua varten. Ota yhteyttä, kun siltä tuntuu!

pappi