Nuoret

Seurakunnassa voit viettää hyviä hetkiä yhdessä ja löytää mielekästä tekemistä sekä kavereita.

Olet tervetullut nuorten iltoihin ja -messuihin, leireille, retkille, juhliin sekä muihin tapahtumiin. Tarjolla on myös isos- ja kerhonohjaajakoulutusta sekä erilaisia vapaaehtoistehtäviä.

Seuraa täältä, mitä mahdollisuuksia voisi löytyä juuri Sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

nuoria piirissä ulkona

Syksy 2021

Nuorten torstai

Nuorten illat, messut ja isosillat Rantakylän kirkolla torstaisin klo 17-20.

Nuorten iltojen ohjelmassa päivän teeman käsittelyä, vapaata yhdessäoloa ja iltapala.

Nuortenmessu on yhdessä tehty, kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Jos haluat osallistua messun valmisteluun, tule paikalle jo klo 17.  Messun jälkeen istutaan yhdessä iltapalalle.

Elokuu

• 18.8. isosten startti-ilta (tämä poikkeuksellisesti keskiviikkona klo 17-19)
  • 26.8. nuorten torstai

• 9.12. nuorten torstai
  • 16.12. isosilta ja joulujuhla

Seurakunta koululla

Seurakunnan nuorisotyön väki päivystää keväällä 2021 Rantakylän Normaalikoululla keskiviikkoisin klo 11.30-12.30.

Maata Näkyvissä -festarit

Joensuun seurakuntien retki Maata Näkyvissä -festareille Turkuun järjestetään 19.-21.11.

Leiri- ja retkimaksuista

Sinulla on mahdollisuus pyytää perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden maksuvapautusta tai alennusta retkistä tai leireistä. Ole tällöin ajoissa yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan työntekijään, katsomme yhdessä mitä voimme tehdä. Viikkotoiminta on maksutonta.

Olemme sinua varten. Ota yhteyttä, kun siltä tuntuu!

pappi