Nuoret

Seurakunnassa voit viettää hyviä hetkiä yhdessä ja löytää mielekästä tekemistä sekä kavereita.

Olet tervetullut nuorten iltoihin ja -messuihin, leireille, retkille, juhliin sekä muihin tapahtumiin. Tarjolla on myös isos- ja kerhonohjaajakoulutusta sekä erilaisia vapaaehtoistehtäviä.

Seuraa täältä, mitä mahdollisuuksia voisi löytyä juuri Sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Ilmoittaudu mukaan Rantakylän seurakunnan isoskoulutukseen janoa.fi/ilmoittautuminen.

Syksy 2020

Torstai-illat nuorille

Nuorten illat ja -messut Rantakylän kirkolla torstaisin klo 17-20.

Nuorten iltojen ohjelmassa päivän aiheen käsittelyä, vapaata yhdessäoloa ja iltapala.

Nuortenmessu on yhdessä tehty ja kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Jos haluat osallistua messun valmisteluun, tule paikalle jo klo 17.  Messun jälkeen istutaan yhdessä iltapalalle.

Syyskuu

• 3.9. nuortenilta
  • 10.9. nuortenilta
  • 17.9. (ei iltaa)
  • 24.9. (ei iltaa)

Lokakuu

• 1.10. nuortenmessu
  • 8.10. nuortenilta
  • 15.10. -
  • 22.10. nuortenilta
  • 29.10. nuortenilta

Marraskuu

• 5.11. nuortenmessu
  • 12.11. nuortenilta
  • 19.11. nuortenilta
  • 26.11.  nuortenilta

Joulukuu

• 3.12. nuortenmessu

Riparin jatkot -nuortenleiri

Riparin jatkot -nuortenleirille Vaivioon (pe-su 9.-11.10.) kutsutaan kaikki vuonna 2020 riparin käyneet nuoret. Fiilistellään riparia ja päästään leiritunnelmaan mukavassa porukassa. Ilmoittaudu mukaan su 27.9. mennessä. Leirimaksu 10 €.

Holylanit

Holylanit verkkopelaamistapahtuma Joensuun seurakuntakeskuksella 2.-3.10.2020 (Ilmoittautuminen auki 13.8.-24.9.) Pelaajamaksu 5 €. Tapahtumaan tulee olla täyttänyt 13 vuotta.

Kerhonohjaajat, isoset ja avustajat 2020-2021

Kerhonohjaaja- ja isoskoulutus starttaa to 10.9. nuortenillassa. Ilmoittaudu mukaan tästä Tarkempi aikataulu päivitetään näille sivuille lähiaikoina. Avustajana voivat toimia täysi-ikäiset, avustajakoulutukseen osallistuneet nuoret aikuiset.

Seurakunta koululla

Seurakunnan nuorisotyön väki päivystää syksyllä 2020 Rantakylän Normaalikoululla keskiviikkoisin klo 11.30-12.30.

Maata Näkyvissä -festarit

Maata Näkyvissä -festarit Turussa siirtyvät vuodelle 2021.

Leiri- ja retkimaksuista

Sinulla on mahdollisuus pyytää perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden maksuvapautusta tai alennusta retkistä tai leireistä. Ole tällöin ajoissa yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan työntekijään, katsomme yhdessä mitä voimme tehdä. Viikkotoiminta on maksutonta.

Olemme sinua varten. Ota yhteyttä, kun siltä tuntuu!

pappi