Valikko

Hyppää sisältöön

Holylan

pelitoimintaa yli 13-vuotiaille

Nuorten peli-ilta kokoontuu Discordissa kerran viikkoon. Sekä järjestämme verkkopelitapahtumia muutaman kerran vuodessa.

Pelitoiminnassa pelataan myös K16 pelejä, muttei K18 pelejä. Kuvalaissa on määritelty, että kolme vuotta nuorempi voi pelata aikuisen seurassa K16 -pelejä. Noudatamme KaVin tai PEGIn peli-ikärajoja.  Klikkaa itsesi Discord-yhteisöömme. Sekä laneilla että peli-illoissa on paikalla työntekijä.

Peli-illat keskiviikkoisin Discordissa
keskiviikkoisin huhtikuun 2021 loppuun asti klo 17.30-19.30
Peli-iltaa ohjaavat lani-isonen ja työntekijä
Pelaamme mm. cs go-omalla servulla, among us, skribblio, uno
 

Kevään 2021 nuorten laniajankohdat5.-6.2. ja 23.-24.4.

Nuorten Holylanit 13-20-vuotiaille: 23.-24.4. Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28
Lanit on yhteinen pelaamiseen keskittyvä tapahtuma. Laneilla pelataan omalla konsolilla tai tietokoneella osallistuen yhteisiin peleihin tai pelaten omia pelejä. Yhteisiä kisoja ja turnauksia järjestetään ja niihin ei ole pakko osallistua. Verkkopiuhoja on tapahtumajärjestäjän puolesta. Tapahtumassa on mahdollista nukkua, mutta se ei ole pakollista. Tapahtuma on vain ilmoittautuneille.  Omat eväät mukaan ilman energiajuomia. Käytössä pakastin ja jääkaappi sekä mikro. Kahvia, kaakaota ja teetä on tarjolla ilmaiseksi. Pelaajamaksu 5€.  Huom! llmoittautumismaksu laskutetaan mikäli perut ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Lanien ohjelma karkeasti on seuraava:
klo 16.30-17.15 kasaamaan koneita
klo 17.30 infoa ja cs-go turnaus
           hartaus + taukokisa
           striimiä seinälle
           peliturnauksia
00-09 vapaata pelaamista
klo 9  yhteistä pelailua
klo 11 aloitamme siivoamisen.

Korona-aikana laneilla ei poikkeuksellisesti käydä kaupungilla syömässä, mutta voit tilata ruokaa seukkarille, sekä ottaa jääkaappi- ja pakastin evästä mukaasi. Maskeja käytetään muualla, kuin omalla tietokone/konsolipaikoilla. (Normioloissa kaupungilla lanien aikana voi käydä muuna aikana, mutta "yöaika" rauhotetaan eli klo 22-07.) 

Laneilla on yhden näytön periaate, mutta voit ottaa mukaasi tietokone+pelikonsoli, mikäli molemmat käyttävät samaa näyttöä.
Voit ottaa oman pöytämikin, mutta kuulokkeilla on kuunneltava. Kannattaa ottaa mikki+luurit joka tapauksessa mukaan. 

Ilmoittaudu netissä laneille ajalla 4.3.-15.4.2021.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Mahdollisia jäljelle jääneitä paikkoja voit kysellä ilmoittautumisajan jälkeen työntekijöiltä.
Lataa lanikirje (pdf).

 

Aikuisten lanit siirtyvät syksyyn 2021 pandemiatilanteen vuoksi. 
Aikuisten lanit yli 18-vuotiaille
 Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28. 
Lanit on yhteinen pelaamiseen keskittyvä tapahtuma. Laneilla pelataan omalla konsolilla tai tietokoneella. 
Ilmoittautuessasi voit kertoa mitä pelejä toivot yhteisesti pelattavan ja mitä turnauksia voit itse järjestää. Näillä laneilla saa pelata myös K-18 pelejä.ja energiajuomat on sallittu. Päihteiden alaisena osallistuminen ja tupakointi kiinteistön alueella kielletty. Seurakunnalla on oma CS:GO serveri, joka on lanien ajan käytössä vapaasti. Tapahtumassa on mahdollista nukkua omilla yöpymisvarusteilla tai lähteä kotiin yöksi tai pelata koko yön. Tapahtuma on vain ilmoittautuneille. Verkkopiuhoja on tapahtumajärjestäjän puolesta.  Omia eväitä varten käytössä pakastin ja jääkaappi sekä mikro. Kahvia, kaakaota ja teetä on tarjolla pientä maksua vastaan. Pelaajamaksu 5€. llmoittautumismaksu laskutetaan mikäli perut ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Minimiosallistujamäärä on 12 henkilöä.  Nuorten lanien ja aikuisten lanien välissä on tauko, jos osallistut molemmille laneille, niin seurakuntakeskukselle ei tauon aikana pääse, tiedoksi mikäli jätät koneen lukkojen taakse omalla vastuulla parkkiin. Mahdollisia jäljelle jääneitä paikkoja voit kysellä ilmoittautumisajan jälkeen Delila Myyryltä tai Antti Kyytsöseltä.
Lataa lanikirje (pdf).

Keltainen kolmio jonka sisällä ja alapuolella lukee holylan teksti

Yhteydenotot ensisijaisesti whatsupilla!

nuorisotyönohjaaja
Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Nuorten toiminta, isostoiminta.

pappi
Enon seurakunta
Kunnantie 2
81200 Eno

Viransijainen 31.6.2021 saakka.

nuorisotyönohjaaja
Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Nuorten toiminta, rippikoulutyö.