Holylan

pelitoimintaa yli 13-vuotiaille

Nuorten peli-ilta kokoontuu Discordissa kerran viikkoon. Sekä järjestämme verkkopelitapahtumia muutaman kerran vuodessa.

Pelitoiminnassa pelataan K-12 ja K-16 pelejä. Noudatamme PEGIn peli-ikärajoja ja KAVIn tulkintaa Kuvaohjelmalaista. Kavin tulkinta ikärajajoustosta muuttui keväällä 2021 harkinnanvaraiseksi lasten ja nuorten ryhmissä. Periaatteessa siis K-16 pelejä voi pelata 13-vuotias, kun nuori pelaa omilla tunnuksillaan ja omilla laitteillaan, niin ikärajajousto on mahdollista. Yleisesti tiloissa käytössä olevilla konsoleilla ei voi pelata kuin sille ikäryhmälle tarkoitettuja pelejä. K-18 pelejä voidaan pelata vain kun kaikki osallistujat ovat täysi-ikäisiä.

Klikkaa itsesi Discord-yhteisöömme. Sekä laneilla että peli-illoissa on paikalla työntekijä.

Peli-illat keskiviikkoisin Discordissa yli 13-vuotiaille
keskiviikkoisin 1.9. alkaen klo 17.30-19.30
Peli-iltaa ohjaavat lani-isonen ja työntekijä. Pelaamme pelaajien iät huomioiden mm. skribbl.io, uno, cs go-omalla servulla.

Kevään 2021 nuorten lani ajankohdat23.-24.4.

Syksyn 2021 Holylanit:

15.-16.10.  vara-ajankohta laneille.
29.-30.10. Lanit vain täysi-ikäisille (Pelit, S, 7, 12, 16 ja 18)
30.-31.10. Lanit yli 13-vuotiaille. (Pelit S, 7, 12 ja 16).

Kevät 2022 Holylanit:
19.-20.2. Lanit yli 13-vuotiaille. (Pelit S, 7, 12 ja 16).
25.-26.3. vara-ajankohta laneille

Nuorten Holylanit 13-20-vuotiaille:  Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28
Lanit on yhteinen pelaamiseen keskittyvä tapahtuma. Laneilla pelataan omalla konsolilla tai tietokoneella osallistuen yhteisiin peleihin tai pelaten omia pelejä. Yhteisiä kisoja ja turnauksia järjestetään ja niihin ei ole pakko osallistua. Verkkopiuhoja on tapahtumajärjestäjän puolesta. Tapahtumassa on mahdollista nukkua, mutta se ei ole pakollista. Tapahtuma on vain ilmoittautuneille.  Omat eväät mukaan ilman energiajuomia. Käytössä pakastin ja jääkaappi sekä mikro. Kahvia, kaakaota ja teetä on tarjolla ilmaiseksi. Pelaajamaksu 5€.  Huom! llmoittautumismaksu laskutetaan mikäli perut ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Lanien ohjelma karkeasti on seuraava:
klo 16.30-17.15 kasaamaan koneita
klo 17.30 infoa ja yhteinen peliturnaus (mm. skribbl.io, cs-go)
           hartaus + taukokisa
           striimiä seinälle
           peliturnauksia
00-09 vapaata pelaamista
klo 9  yhteistä pelailua
klo 11 aloitamme siivoamisen.

Korona-aikana laneilla ei poikkeuksellisesti käydä kaupungilla syömässä, mutta voit tilata ruokaa seukkarille, sekä ottaa jääkaappi- ja pakastin evästä mukaasi. Maskeja käytetään muualla, kuin omalla tietokone/konsolipaikoilla. (Normioloissa kaupungilla lanien aikana voi käydä muuna aikana, mutta "yöaika" rauhotetaan eli klo 22-07.)

Laneilla on yhden näytön periaate, mutta voit ottaa mukaasi tietokone+pelikonsoli, mikäli molemmat käyttävät samaa näyttöä.
Voit ottaa oman pöytämikin, mutta kuulokkeilla on kuunneltava. Kannattaa ottaa mikki+luurit joka tapauksessa mukaan.

Ilmoittaudu netissä laneilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä.  Mahdollisia jäljelle jääneitä paikkoja voit kysellä ilmoittautumisajan jälkeen työntekijöiltä.
Lataa lanikirje (pdf).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Aikuisten Holylanit täysi-ikäisille: Joensuun seurakuntakeskus. Kirkkokatu 28
Lanit on yhteinen pelaamiseen keskittyvä tapahtuma. Laneilla pelataan omalla konsolilla tai tietokoneella osallistuen yhteisiin peleihin tai pelaten omia pelejä. Laneilla on alku- ja iltahartaudet. Yhteisiä kisoja ja turnauksia järjestetään ja niihin ei ole pakko osallistua. Verkkopiuhoja on tapahtumajärjestäjän puolesta. Tapahtumassa on mahdollista nukkua, mutta se ei ole pakollista. On myös mahdollista lähteä kotiin nukkumaan yöksi. Tapahtuma on vain ilmoittautuneille.  Omat eväät energiajuomineen sallittuja. Emme pelaa alkoholin alaisena, sekä tupakointituotteiden käyttö seurakunnan kiinteistöalueella kielletty.  Käytössä kahvinkeitin, pakastin ja jääkaappi sekä mikro. Pikakahvia, kaakaota ja teetä on tarjolla ilmaiseksi. Pelaajamaksu 5€.  Huom! llmoittautumismaksu laskutetaan mikäli perut ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Keltainen kolmio jonka sisällä ja alapuolella lukee holylan teksti

Yhteydenotot ensisijaisesti whatsupilla!

Joensuun seurakunta