Lanit helmikuussa 2022 GIF

Holylan-toiminta

- pelaamisen ja toivon puolella-

pelitoimintaa yli 13-vuotiaille ja yli 18-vuotiaille

Järjestämme verkkopelaamisen Holylan-tapahtumaa noin 3 kertaa vuodessa nuorille ja 2 kertaa vuodessa yli 18-vuotiaille. Lisäksi nuorten peli-ilta kokoontuu Discordissa kerran viikkoon.

Nuorten (yli 13-vuotiaat) pelitoiminnassa pelataan S, K-7, K-12 ja K-16 pelejä. Noudatamme PEGIn peli-ikärajoja ja KAVIn tulkintaa Kuvaohjelmalaista. Kavin tulkinta ikärajajoustosta muuttui keväällä 2021 harkinnanvaraiseksi lasten ja nuorten ryhmissä. Periaatteessa siis K-16 pelejä voi pelata 13-vuotias, kun nuori pelaa omilla tunnuksillaan ja omilla laitteillaan, niin ikärajajousto on mahdollista huoltajan harkinnanvaraisuudella. Yleisesti tiloissa käytössä olevilla konsoleilla ei voi pelata kuin sille ikäryhmälle tarkoitettuja pelejä. K-18 pelejä pelataan vain kuin kaikki osallistujat ovat täysi-ikäisiä.

Pelitoimintamme on toisia kunnioittavaa ja kannustavaa. Lani-isoset ja työntekijät pelaavat yhdessä nuorten kanssa.

Holylan-yhteisö:

Discord-yhteisöömme

Twitch: HolyLan_JoensuuLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Snapchat: Holylanjoensuu

Steam-täg: HolylanJoensuu

Lani-kirjeet tapahtumaan osallistuville:

-huhtikuuLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Peli-illat keskiviikkoisin Discordissa yli 13-vuotiaille
keskiviikkoisin klo 17.30-19.30.
Peli-iltaa ohjaavat lani-isonen ja työntekijä. Pelaamme mm. skribbl.io, uno, cs go-omalla servulla.

Kevään 2022 Holylanit:
22.-23.4. Lanit 13-20-vuotiaille. (Pelit S, 7, 12 ja 16). Lanit alkavat klo 16.45. Koneen saa tuoda 15.30 alkaen. Lanit päättyvät tasan klo 12. Ilmoittautuminen alkaa netissä 1.3. ja päättyy 14.4.
-Suosittelemme ilmoittautumaan laneille heti, kun ilmoittautuminen avautuu, koska usein lanit ovat suosittuja ja paikat täyttyvät ennen ilmoittautumisen päättymistä.

Infoa laneista

Nuorten Holylanit 13-20-vuotiaille sekä Holylanit yli 18-vuotialle, molemmat ovat Joensuun seurakuntakeskuksella, Kirkkokatu 28.

Lanit on yhteinen pelaamiseen keskittyvä tapahtuma. Laneilla pelataan omalla konsolilla tai tietokoneella osallistuen yhteisiin peleihin tai pelaten omia pelejä. Yhteisiä kisoja ja turnauksia järjestetään ja niihin ei ole pakko osallistua. Verkkopiuhoja (rj45CAT6) ja jatkojohtoja on järjestäjän puolesta. Tapahtumassa on mahdollista nukkua, mutta se ei ole pakollista. Yöpymisvälineet tulee kuitenkin ottaa mukaan. Tapahtuma on vain ilmoittautuneille.  Omat eväät mukaan ilman energiajuomia. Käytössä pakastin ja jääkaappi sekä mikro. Kahvia, kaakaota ja teetä on tarjolla ilmaiseksi. Pelaajamaksu 5€.  Huom! llmoittautumismaksu laskutetaan mikäli perut ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Varasijoille kannattaa myös ilmoittautua, mikäli lanit tulevat täyteen.

Lanien ohjelma karkeasti on seuraava:
klo 15.30-16.45 kasaamaan koneita
klo 16.45 infoa ja yhteinen peliturnaus (mm. skribbl.io, cs:go) sekajoukkueissa tai yksilönä.
           hartaus + taukokisa
           striimiä seinälle
           peliturnauksia
22-07 yörauha eli ei talosta poistumista
00-09 vapaata pelaamista.
klo 9  yhteistä pelailua
klo 11 aloitamme siivoamisen
klo 12 tapahtuma päättyy ja voi lähteä kotiin

Tekniset asiat

• yhden näytön periaate eli jokainen voi ottaa mukaansa pöydälle yhden näytön, mutta voit ottaa mukaasi tietokone+pelikonsoli, mikäli molemmat käyttävät samaa näyttöä
  • ilmoittautuessa voit pyytää virtuaalilasipaikkaa, joka hieman leveämpi kuin muut paikat, mutta silti voit ottaa vain yhden näytön mukaasi
  • tarkista, että tietokoneessa (pöytäkone) on verkkokortti. Läppäreissä tätä ei välttämättä ole, mutta laneille osallistuminen onnistuu silti, joko langatonta verkkoyhteyttä käyttäen tai telakan kautta.
  • tarjoamme rj45(cat6)-verkkojohdon sekä jatkojohdon pelaamista varten
  • Ota mukaan mikilliset kuulokkeet. Voi olla myös pöytämikki, mutta kaiuttimet eivät ole mahdollisia.
  • Laneilla kokoonnumme discordiin

Ruoka-asiat

• omin eväin
  • voit käydä kaupungilla syömässä tai hakemassa ruokaa
  • voit tilata kotiinkuljetuksella ruokaa Yläsatamakadun puoleisesta ovesta
  • käytössä on jääkaappi, pakastin, mikro.
  • tarjolla osallistujille kuumaa vettä + kaakaota + teetä + pikakahvia

Keltainen kolmio jonka sisällä ja alapuolella lukee holylan teksti

Yhteydenotot ensisijaisesti whatsupilla!

Joensuun seurakunta